sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Catei - probleme intalnite in primele luni de viata teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   moody_blue 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-November 06

Scris 17 November 2006 - 09:14 PM

intotdeauna mi-am dorit sa am un catel. acum ca il am nu prea stiu ce sa fac :offtopic: e inca micut (3 luni) si mai are multe de invatat. poate imi puteti da si voi cateva sfaturi despre cresterea cateilor :fool:
0

#2 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 18 November 2006 - 10:03 AM

uite pagina asta, poate te ajuta cu ceva http://www.petzone.ro/caini/articole/dresa...mar2003-003.htm

Bafta!
0

#3 Utilizator offline   beluta 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 11 December 2006 - 02:05 AM

Trebuie sa ai f.multa rabdare cu animalele,sa le iubesti si sa te ocupi de ele,eu zic ca asta este una din conditiile de baza atunci cand îti cumperi un animal,sa te gandesti daca ai timp si rabdare, mai ales timp.Catelusa mea are un an si cinci luni , a fost mai greu la inceput dar acum e mult mai usor. La 3 luni este f.mic catelul dar, trebuie sa ai rabdare si ai sa vezi cand va creste cum te vei bucura de el pentru ca, te va asculta si te va iubi .
Rabdare.
0

#4 Utilizator offline   lavvinya 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-June 06

Scris 11 December 2006 - 12:31 PM

:D usor nu e...dar si cand se face un picutz mai mare...va fi superb...te va iubi si o sa ai parte de o mare rasplata!a mea catzelusha mi-a rupt si coltzarul...mi-a ros o gramada de chestii prin casa......Dar dupa cateva luni s-a schimbat , a devenit mai calma ,nu mai era asa de enervanta...intelegea ce ii spun.trebuie sa ai RABDARE!!!!!!!!dak crezi ca nu vei avea mai bine da catzelul altciuva care are...pt ca mai tarziu va fi nasol pt el.

Iti spun asta pt ca am cunoscut un caz in care nu au avut rabdare deloc de el si l-au dat la o varsta de 8-9 luni(pt ca se saturasera) o varsta la care noii stapani nu l-au mai putut dezvatza de obiceiurile rele invatzate pe cand era mic...si cainele a a juns undeva pe strada
0

#5 Utilizator offline   Dida` 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 14-January 07

Scris 20 January 2007 - 11:40 AM

Am un căţeluş mai mic, ciobănesc german, de aproape 3 luni. De la o lună şi ceva a început să muşte. Mi s-a părut normal, fiind micuţ, i-am luat jucării, le ronţăia toată ziua. A mai crescut şi are acelaşi obicei. Dacă merg să-l mângâi vrea să se joace şi muşcă. Eram în curte şi am trecut pe lângă el şi m-a prins de picior. Am o zgârietură frumoasă :o:
Cum să-l dezvăţ? Dacă îl cert sau ridic tonul mă latră. E adorabil, dar trebuie să-l dezvăţ...
Mai am o căţea mai mare, mastino napoletano, de aproape 5 ani. Ea e cuminte, ştie comenzile de bază. Vreau să fie şi cel mic aşa...
Să nu daţi sfaturi cu violenţă vă rog, nu vreau să-l bat.
0

#6 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 20 January 2007 - 03:24 PM

eu pe al meu l'am dezvatat cu ajutorul unui spray pe baza de piper ...cred. oricum, era ceva care era iute. L'am luat de la magazinul de animalute.
0

#7 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 20 January 2007 - 04:31 PM

Vezi postareaDida`, la Jan 20 2007, 01:40 PM, a spus:

Mai am o căţea mai mare, mastino napoletano, de aproape 5 ani. Ea e cuminte, ştie comenzile de bază. Vreau să fie şi cel mic aşa...

Ca sa fie si cel mic asa,trebuie educat.Cauta un dresor,mai bine,daca nu te descurci.

Dar,la 3 luni,inca e pui...
0

#8 Utilizator offline   Dida` 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 14-January 07

Scris 20 January 2007 - 07:02 PM

Dacă m-am descurcat cu cea mare care e considerat câine periculos, de luptă, nu pot să cred că nu m-aş descurca cu ăsta micu`...Mă gândeam că poate ştiţi nişte metode...
Când am observat că îi place aşa mult să muşte, i-am luat jucării. O să ataşez şi câteva poze. Am crezut că e normal, e micuţ...Dar a mai crescut puţin şi el doar aşa ştie să se joace. Ai dreptate GinGin, încă e pui, dar nu vreau să se obişnuiască aşa.

Aici găsiţi poze cu cei 2 năzdrăvani

Aceasta postare a fost editata de Dida`: 20 January 2007 - 07:05 PM

0

#9 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 26 January 2007 - 05:08 PM

Vezi postareaDida`, la Jan 20 2007, 11:40 AM, a spus:

Am un căţeluş mai mic, ciobănesc german, de aproape 3 luni. De la o lună şi ceva a început să muşte. Mi s-a părut normal, fiind micuţ, i-am luat jucării, le ronţăia toată ziua. A mai crescut şi are acelaşi obicei. Dacă merg să-l mângâi vrea să se joace şi muşcă. Eram în curte şi am trecut pe lângă el şi m-a prins de picior. Am o zgârietură frumoasă :(
Cum să-l dezvăţ? Dacă îl cert sau ridic tonul mă latră. E adorabil, dar trebuie să-l dezvăţ...
Să nu daţi sfaturi cu violenţă vă rog, nu vreau să-l bat.

Si eu sunt impotriva violentei, dar..
Nu cred ca-i strica daca-i dai cu palma putin peste botic. Nu trebuie sa dai tare incat sa-l doara, ci doar atat cat sa isi dea seama ca este pedepsit atunci cand musca. Eu am crescut un dobermann, si la fel am patit. La cateva luni a inceput sa muste pe toata lumea care-i iesea in cale. Ii loveam usor boticul. La inceput se uita urat la mine, apoi intrebator, si apoi.......eurika!! Si-a dat seama: musc = ma loveste peste bot
nu musc = nu ma loveste peste bot :tease:

Si ce-i si mai important: cand ii dai peste botic, spune-i: "nu-i voie!!" In putin timp o sa fie nevoie doar de aceste cuvinte pentru a-l face sa inceteze.
Bafta!!

Aceasta postare a fost editata de copilul muntilor: 26 January 2007 - 05:10 PM

0

#10 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 30 January 2007 - 11:38 AM

Cu amendamentul : nu folosesti palma spre a-l lovi. Ca animal, nu va face diferenta intre palma care-l mangaie si palma care-l loveste. Un ziar, ce vrei tu, dar nu palma. Si, desigur, daca pe un copil il bati la fund, de ce cainele ar merita sa fie lovit pe bot? Cat timp asociaza durerea corporala cu gestul de a latra, si interdictia cu vorba "nu-i voie", conteaza mai putin intensitatea si locul lovirii; ideea este sa formezi reflexul conditionat fara a-l afecta mental :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari