Buna,
Lucrez in bucataria unui restaurant si de ceva timp pielea de pe buricele degetelor in special (mai mult la mana dreapta) mi se exfoliaza, a devenit rosie, foarte subtire si chiar dureroasa cand ating alte obiecte.
Stie cineva un remediu pentru a stopa exfolierea sau cum as putea proteja pielea mainilor?
Multumesc,
Mirela.
Pagina 1 din 1
Pielea de pe degete se exfoliaza
Scris 17 November 2006 - 10:25 PM
mirela p, la Nov 17 2006, 07:57 PM, a spus:
Buna,
Lucrez in bucataria unui restaurant si de ceva timp pielea de pe buricele degetelor in special (mai mult la mana dreapta) mi se exfoliaza, a devenit rosie, foarte subtire si chiar dureroasa cand ating alte obiecte.
Stie cineva un remediu pentru a stopa exfolierea sau cum as putea proteja pielea mainilor?
Multumesc,
Mirela.
Multumesc,
Mirela.
Banuiesc ca speli si vase, in cazul asta ar trebui sa porti manusi de cauciuc speciale. Dar cred ca va trebui sa faci o vizita la un dermatolog care iti poate spune ce sa folosesti.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ecografie morfgo | gabrielaepurescu | 5 | 10.868 |
|
am nevoie de SFATURI
HEPATITA E |
max | 3 | 7.082 |
|