o mica problema de-a mea cum sa motivez prietena mea sa aprecieze prezenta mea
Scris 17 November 2006 - 05:04 AM
Scris 17 November 2006 - 10:40 AM
poate ca este lipsa de comunicare, nu gasiti subiecte comune si ai impresia ca o plictisesti ( si poate asa si o fi
si sa nu ii zici si ei chestia asta "alte fete sint atit de excited cind sint eu cu ele, iar ea parca pare indiferenta"; daca incerci sa ii atragi atentia facand-o geloasa, atunci poti sa iti iei adios
cauta sa faceti cat mai multe lucruri impreuna, lucruri care sa va placa la ambii
Scris 17 November 2006 - 10:49 AM
Noir Désir, la Nov 17 2006, 10:40 AM, a spus:
poate ca este lipsa de comunicare, nu gasiti subiecte comune si ai impresia ca o plictisesti ( si poate asa si o fi
si sa nu ii zici si ei chestia asta "alte fete sint atit de excited cind sint eu cu ele, iar ea parca pare indiferenta"; daca incerci sa ii atragi atentia facand-o geloasa, atunci poti sa iti iei adios
cauta sa faceti cat mai multe lucruri impreuna, lucruri care sa va placa la ambii
De fapt ne intilnim destul de des si este imposibil sa se plictiseasca cu mine, totdeauna ascult intai parerea ei daca vrem sa mergem undeva si totdeauna caut s-o bucur cu ceva. Un alt adevar este ca ea este un fel mai timida si nu prea activa persoana asa ca mine. Dar oricum, totdeauna ma stradui sa ai dau de inteles ca pentru mine alte fete nu inseamna nimic in comparatie cu ea. Poate o fi faptul ca m-a capatat prea usor ???
Scris 17 November 2006 - 02:57 PM
De ce ai pus topicul aici la sex behaviour? Inteleg ca vrei sa i-o tragi si apoi sa-ti vezi de viata?
In cazul asta e simplu. Imbat-o.
Successe...
Scris 17 November 2006 - 04:59 PM
Scris 18 November 2006 - 08:29 AM
andries, la Nov 17 2006, 01:19 PM, a spus:
De cat sa te chinui sa ii explici ce (nu) inseamna alte fete pentru tine, mai bine i-ai povesti ce inseamna ea pentu tine
Si...cum "te-a capatat"? ..... cadou de ziua ei sau la vreo tombola ceva?
Scris 18 November 2006 - 09:13 AM
andries, la Nov 16 2006, 09:04 PM, a spus:
Nu toata lumea are acest dar sau har de a exterioriza ceea ce simte pentru un barbat sau in fata oricarei situatii excitante.
Unele cred sau pretind ca tu ca barbat intelegi ce ele radiaza !!!
Asta e cea mai periculoasa situatie in caz ca el nu e pe aceas unda cu ea.
Si eu sint la fel. Poate sa-mi zica sotul ca a castigat la loto, ca tot calm o sa-l intreb cat ca si cum ar fi castigat o pisica la Bingo !!! Nu pot sa sar pe un picior ca vine Santa !!! sau ca am primit o promovare la munca !!! Asta nu inseamna ca nu apreciez jestul !!! desi multi asa-l vad.
Poate cu semne mici si ascunse iti da de stire pe care tu nu le percepi !!!
De obicei daca o fata/femeie te atinge pe corp: brat, mana, spate, piept sau iti aranjeaza cravata sau gulerul ... se zice ca te vrea !!! sau este langa tine dar nu poate sa se exprime mai bine.
E bine totusi de deschis o discutie verbala foarte la subiect inainte de orice presupunere sau act fizic.
Opinia ei sincera iti va fi ghid pe mai departe. E doar una din posibilitati !!!
Scris 18 November 2006 - 09:53 PM
poate te inseli tu.vb cu ea
Scris 02 December 2006 - 11:49 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Am inima impartita in 2 | Mihai' | 38 | 6.112 |
|
Sunt indragostita...
dar cred ca fara speranta:(( |