O noua sectiune
Scris 01 January 2005 - 03:00 PM
Cu ocazia noului an pe Roportal gasiti o noua rubrica:
"Astazi in istorie": http://www.roportal.ro/astazi/
In ea voi incerca sa prezint cateva evenimente importante sau interesante care sa-au petrecut in aceasta data de-a lungul timpului.
Sper sa va fie de folos.
La mult ani!
"Astazi in istorie": http://www.roportal.ro/astazi/
In ea voi incerca sa prezint cateva evenimente importante sau interesante care sa-au petrecut in aceasta data de-a lungul timpului.
Sper sa va fie de folos.
La mult ani!
Scris 06 January 2005 - 01:27 PM
Multumesc. Este destul de mult de lucru dar sper sa fie de folos.
Ianuarie este gata acum lucrez la februarie.
Ianuarie este gata acum lucrez la februarie.
Scris 10 January 2005 - 01:03 PM
:dee
Sursa de informare: "Trecutul zilei de azi" rubrica aflata imediat dupa stiri la postul tv. REALITATEA
Nu sunt multe amanunte dar sunt multe evenimente petrecute in ziua repectiva (eu am ascultat-o in special dimineata pana pe la ora 14)
:winca:
Sursa de informare: "Trecutul zilei de azi" rubrica aflata imediat dupa stiri la postul tv. REALITATEA
Nu sunt multe amanunte dar sunt multe evenimente petrecute in ziua repectiva (eu am ascultat-o in special dimineata pana pe la ora 14)
:winca:
Scris 10 January 2005 - 01:55 PM
Am vazut si eu de cateva ori emisiunea respectiva pe Realitatea. Singura problema este ca mie imi trebuie informatiile cu o zi inante. Daca as face o baza de date cu ce se difuzeaza acolo as putea sa o folosesc doar anul viitor.
Scris 14 May 2005 - 06:23 PM
Intru pentru prima data pe forum. Sper sa nu va suparati ca sint „babalic“, dar conteaza virsta spirituala, nu-i asa? felicitari pentru istoric
Scris 24 August 2005 - 12:15 PM
bundetipar, la May 14 2005, 06:23 PM, a spus:
Intru pentru prima data pe forum. Sper sa nu va suparati ca sint „babalic“, dar conteaza virsta spirituala, nu-i asa? felicitari pentru istoric
[snapbacca]42048[/snapbacca]
[snapbacca]42048[/snapbacca]
Nu se supara nimeni.
Suntem o familie iar membrii au varste foarte variate.
Scris 24 August 2005 - 06:06 PM
Da!
Pana si eu, antisociala si nonfamilista am ajuns aici ...mai domoala si mai familista..si ma bucur c-am ajuns.
Pana si eu, antisociala si nonfamilista am ajuns aici ...mai domoala si mai familista..si ma bucur c-am ajuns.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Modificari pe pagina de anunturi | roportal | 0 | 4.542 |
|
A venit caldura
si la unii li s-a urcat la cap |
roportal | 2 | 4.765 |
|
Partenerii pe prima pagina | roportal | 2 | 5.189 |