sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O SCRISOARE.............. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   amorcito 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-June 06

Scris 16 November 2006 - 09:10 PM

Stau si ma intreb:
DE CE ai aparut in viata mea
DE CE mi-ai dat sperante( sau poate am inteles eu gresit)
DE CE se joaca cineva divin cu mine?
DE CE trebuie sa sufar?
DE CE sper de fiecare data cand imi dai ocazia?
DE CE DE CE DE CE DE CE………
Nu stiu daca TU ai putea sa-mi raspunzi, poate ca da poate ca nu, dar cert e ca nimeni nu stie nimk,nici tu nu cred ca banuiesti……………Offf ai aparut in viata mea brusc asa cum apar doar zanele celor care cred in ele :crazy:, intalnindu-te pe strada, am vb o ora pe trotuar, despre ce? Cine isi mai aminteste? cert e ca am ramas sa ne revedme, la o plimbare.Si ne-am revazut de mai multe ori, am discutat vrute si nevrute, incet incet incepeai sa ma farmeci, sa ma atragi, sa vad ca esti ceea ce imi doresc din multe puncte de vedere, sa imi doresc o relatie cu tine.Am vorbit si despre asta si ai zis sa iti las timp sa te gandesti, ca nu esti pregatita.Si ti-am dat….. Si-am sperat.Dar ai fugit te-ai reintors in bratele care te alungasera.Am suferit dar am acceptat, credeam ca pot sa ma obisnuiesc cu gandul. In sufletul meu era o lupta dura,o macinare continua.Speranta nu dorea asa moara. De fiecare data cand era pe punctul de a se stinge se reaprindea in urma unui mesaj pe care il primeam. O tineai aprinsa. Da!! tu o tineai. Io incercam sa ma obisnuiesc sa te vad doar ca o amica.Si am reusit sau cel putin asa am crezut. A fost o luna de zile in care ne-am auzit mai rar, aparuse cineva in viata mea dar cand am crezut ca gata….iar acea forta divina s-a jucat cu pionii ei din nou…A facut ca tu sa reapari in momentul cand rel mea se sfarsise…ce coincidenta…in aceeasi zi sa primesc o invitatie de la tine sa mergem la film. Si am iesit. :flowers: Am iesit in fiecare weekend cand veneai acasa, doamne ce fericit eram. Speram ca cineva ti-a deschis inima cate mine, asa imi parea.Serile de dans, felul cum ma tineai, cum imi raspundeai la strangerile in brate, totu ma duceau cu gandul ca o sa avem o relatie, in sfarsit ca o sa te IUBESC, o sa te ALINT, o sa te fac sa te simti IUBITA.Nu mai aveam nici un dubiu cand mi l-ai dat pe “MOR” MOR”, dar se pare ca m-am inselat. A fost de ajuns un simple tel al ex ului ca sa te intorci iar la el. Nu sunt suparat dar nu ineleg, sti sigur ca nu te face fericita, ca nu-l mai iubesti si totusi refuzi sa te rupi definitiv de el. Parca ai fi legata cu o sfoara invizibila care te lasa sa te departezi iar cand sfoara se intinde te trage inapoi ca un arc.OFF greu este.O sa ma reobisnuiesc iar. Dar oare va fi ultima oara? Oare voi spera de fiecare data cand o sa ma mai cauti iar? Cred ca da.NU situ cum sa fac, ce sa fac, ca sa te pot vedea doar ca pe o amica.

Cu sinceritate EU.
0

#2 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 16 November 2006 - 09:19 PM

Da , si?Nu ai bani de timbru ?
0

#3 Utilizator offline   clar_de_luna 

• Clara
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-August 06

Scris 16 November 2006 - 09:19 PM

draguta scrisoare..........stai linistit,te va cauta dinou,se va refugia in bratele tale de cate ori celalalt o va alunga..........si tu o vei primi..pana intr-o zi ,cand te vei plictisi de acest "du-te vino"al ei si vei invata dinou sa iubesti...pe alta.Doar atunci,cand vei iubi pe altcineva o vei putea vedea ca pe o amica...............

iti urez numai bine si sa te indragostesti cat mai repede...sa traiesti si pentru fericirea ta,nu doar pentru a o consola pe ea.
0

#4 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 17 November 2006 - 12:49 AM

spune-i sa isi dea foc ca altceva nu merita
0

#5 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 17 November 2006 - 10:07 AM

Frumos scris...coerent si cu sentiment...Dar parerea mea....e ca nu o va incalzi. :wacko:
0

#6 Utilizator offline   amorcito 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-June 06

Scris 17 November 2006 - 10:34 AM

nu am sa o trimit ca nu am bani de timbru :wacko:
0

#7 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 17 November 2006 - 07:26 PM

De ce -uri de la Bla ...bla...bla... :shout:
0

#8 Utilizator offline   irene05 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 06

Scris 03 December 2006 - 12:03 AM

frumoasa poveste dar trista..daca zici ca s-a intors de 2 ori inseamna ca nu stie ce vrea si ca nu te merita...sa zicem o sansa emrita oricine dar nu mai mult..daca e cosntienta ca sufera alaturi de celallat tu ce rol mai ai? Umar pe care plannge..nu vezi ca te foloseste si apoi te arunca?Daca tie iti place asa imi pare rau pentru tine dar cred ca meriti ceva mai bun si panan nu te vei considera liber ..vei ceda in continuare si doar tu vei avea de suferit..reorienteaza-te cat ami repede si daca te ajuta rupe orice legatura cu ea..raul trebuie taiat de la radacina ,.e greu dar vei vedea ca e cel mai bine...succes
0

#9 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 03 December 2006 - 12:12 AM

Vezi postareaamorcito, la Nov 17 2006, 10:34 AM, a spus:

nu am sa o trimit ca nu am bani de timbru :flowers:

Te putem ajuta : Facem o cheta pt. un timbru
0

#10 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 03 December 2006 - 03:12 PM

Hai ca punem noi mana de la mana si luam pe datorie un plic cu timbru (ca tot zicea Lily) si o trimitem.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse