Vreau PARERI ! :) Discutii despre http://www.ceimaitari.ro
Scris 16 November 2006 - 04:31 PM
sincer, cand am vazut prima data numele domeniul am crezut ca e un site de manele
. Nu-mi place cum arata ca design si cred ca are prea multe spatii publicitare, dar asta e decat o parere personala !
Scris 17 November 2006 - 08:22 PM
huh.. numele nu prea e bun .. si design-ul .. nici el nu e cine stie ce.Totusi, succes..
Scris 17 November 2006 - 08:43 PM
scoate marginile la celulele de tabel.
si never ever nu folosi times new roman la scris.
si never ever nu folosi times new roman la scris.
Scris 17 November 2006 - 09:50 PM
nu sunt deloc priceput.....dar scrisul ala ma oboseste rau... 
fara suparare am dat click de curios pe un site realizat de tine(voi)......''makida esti pe miini bune''...se scrie cu i din a
allergic, la Nov 16 2006, 06:31 PM, a spus:
sincer, cand am vazut prima data numele domeniul am crezut ca e un site de manele
. Nu-mi place cum arata ca design si cred ca are prea multe spatii publicitare, dar asta e decat o parere personala ! 
fara suparare am dat click de curios pe un site realizat de tine(voi)......''makida esti pe miini bune''...se scrie cu i din a
Scris 19 November 2006 - 02:59 PM
o sa fac un redesign full ..am mai primit critici pe directia...trebuie sa mai fac otimizari pe seo ...sunt chestii care din curiozitate le-am lasat wrong...si sunt mult mai mult de pus pe el..e complicat tocmai de aceea cer unele pareri ...ms pt atentie ...si mai astept ... feedback-uri
Scris 15 April 2007 - 10:59 AM
Da e practic, dar nu pe domeniul asta, si in niciun caz cu un design ca ala...
Scris 15 April 2007 - 12:06 PM
Intr-un director de firme parca nu prea "da bine" o reclama cu gagici goale... numele site-ului putea fi mai inspirat, dupa cum spunea cineva mai sus, da mai degraba impresia de...manele.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cwr.ro cu un nou design
critica constructiva este bine venita |
RedPoint | 0 | 1.102 |
|
Site nou
Dati-va cu parerea |
RHS | 22 | 6.766 |