ce parere aveti de cei care se sinucid din dragoste? Va tentat sa faceti asa ceva? De ce oare?
Scris 16 November 2006 - 01:33 AM
Scris 16 November 2006 - 08:09 AM
Scris 16 November 2006 - 12:06 PM
Daca esti destul de tare si rational treci peste si asta e cel mai bine.
Nu se merita sa faci o prostie pentru cineva, dar uneori dezamagirea si tristeatea sunt asa de mari incat ratiunea este coplesita cu ganduri triste.
Rataciri am avut nu chiar sa ma duca la gandul de a ma sinucide dar imprudente am facut si eu.
Scris 16 November 2006 - 04:32 PM
Ar trebui sa invatzam din fiecare experienta ceva spre binele nostru.... nu sa renuntam a mai lupta.
Scris 16 November 2006 - 07:06 PM
Scris 19 November 2006 - 03:26 PM
Dupa 5 ani de relatie... aflu ca EL a inceput o relatie cu altcineva... ca sa scape de mine a inceput sa poarte astfel incat sa ma determine pe mine sa pun punct ... in fine... Cand mi-am dat seama de ce se intampla de fapt... si eu il iubeam atat de mult, era universul meu... mi-am pierdut controlul. Nu m-am gandit sa ma sinucid.... Dar simteam o durere atat de mare incat imi doream sa-mi scoata cineva inima din piept ca nu o mai suport. Ma prabuseam in pat pentru ca imi simteam sufletul obosit si atat de greu de suferinta, simteam cum durerea se materializeaza in sufletul meu ... Imi doream sa nu ma mai trezesc a doua zi, pentru ca din prima clipa a diminetii, realizam ca nu este un cosmar .... era crunta realitate... A fost groaznic... A fost la un moment dat, cand nedormita de vreo 48 ore, imi pierdusem controlul si echilibrul incat aveam tentatia sa ma arunc pe fereastra... imi dadeam seama ca este o nebunie, ca nu are nici un rost... dar nu mai suportam durerea... Chiar daca imi repetam ca nu merita, ca trebuie sa fiu puternica, ca viata merge inainte, si totul raul spre bine... cuvintele nu aveau nici un efect... Durerea era mai reala decat logica unor cuvinte...
A fost un moment de slabiciune, nu stiu cat de firesc sau normal.
Acum inteleg de ce unii se sinucid din dragoste... nu spun ca le dau dreptate .. doar ii inteleg...
Scris 19 November 2006 - 03:53 PM
SUFERIND.doc (24.5K)
Number of downloads: 33
Scris 19 November 2006 - 04:09 PM
scorpiutza_silviutza, la Nov 19 2006, 05:53 PM, a spus:
Wow...tu ai scris asta?...mie mi-a dat un fior de nedescris
Scris 19 November 2006 - 04:13 PM
Scris 19 November 2006 - 04:13 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vrei sa iti faci noi prieteni, vrei sa incerci ceva nou ?Intra aici | fabyano | 1 | 1.765 |
|
exista sau nu dragoste fara sex | atw | 146 | 23.025 |
|
Frumoasa si bestia......crezi ca exista asa ceva?
de ce exista femei frumoase langa barbati urati? |
tomyblue | 36 | 14.243 |
|
dependenta de dragoste
.... |
bydy | 172 | 26.814 |
|
intrebare ptr fete
is mai sexy baietii cu cercel in ureche,piercinguri...etc |
mihai79 | 45 | 11.176 |
Contact
Facebook