Prostitutia de-a lungul timpului
Scris 03 May 2004 - 12:24 AM
Prostitutia de-a lungul timpului
O scurta istorie a celei mai vechi meserii din lume.
Articolul se gaseste la adresa: http://www.roportal.ro/articole/10.htm
Scrieti aici comentariile voastre.
O scurta istorie a celei mai vechi meserii din lume.
Articolul se gaseste la adresa: http://www.roportal.ro/articole/10.htm
Scrieti aici comentariile voastre.
Scris 01 September 2004 - 12:40 PM
Cred ca acest cuvant a fost rostit de atatea ori in situatii care subliniau ceva negativ incat ...el este golit de sens in literatura noastra "contemporana". Reportaje cu "fete" la drumurile europene, au tinut cap de afis buletinele informative de la ora h. Dar ce stim de fapt despre aceasta "stiinta" !?!?!?
Scris 02 September 2004 - 06:58 PM
Nu stiu daca ati vazut filmul Frumoasa Venetiana.
Mie mi sa-a parut foarte interesant.
Mie mi sa-a parut foarte interesant.
Scris 02 September 2004 - 08:33 PM
cand vine vorba despre prostitutie imi aduc aminte de povestea mariei magdalena .. :pee e o poveste foarte profunda .. va las pe voi sa trageti concluziile :dee ..
Scris 08 October 2004 - 10:05 PM
Mda... Interesant... Ma uit la ceas si vad ca m-a uitat sfantu' cu ochii in articolul asta...
Scris 14 May 2006 - 10:40 AM
Nota mea ar fi cu 3 cu indulgentza. Adevarul e ca nici nu prea am intzeles clar ce a vrut sa spuna articolul. E placut la citit, nu-mi pare rau ca l-am citit. Dar credetzi-ma: multe (probabil 90%) dintre prostituatele lumii nu dau doi lei pe ce se scrie despre ele(nici elogios si nici calomnios). Nu le intereseaza, si oricum nu pricep. Pe ele nu le intereseaza decat sa aduca "un leutz" acasa(sau in buzunarul celui care o patroneaza). Asta e.
Scris 14 May 2006 - 05:47 PM
Este un articol care arata clar cat de inevoluati suntem si cat de incuiati suntem noi, oamenii din ziua de azi.
Scris 16 May 2006 - 09:06 PM
Uite "nenea"...acum 3-4(?!) ani mergeam spre un oras din vestul tzarii(T..soara...in fine) Eram cu o masina de firma...intr-un convoi..de masini de firme (trebuia sa ajungem dizz de dimineatza ..adica pe la 11.00). Intr-o loc din jud A..ad..am vazut pe marginea soselei o blonda cu portocaliu...(eu conduc cu viteza ..atat off cat si on..)asha ca nu am vazut bine cine "m-a stopat". S-a urcat in mashina..shi desii era oct. (cand ne imbracam mai bine..)..efectiv..putzea!!! De fapt era o "traseista."...parashuta" sau cum vrei tu s-o numeshti..care "mergea" la seviciul zilnic- de fapt am dus-o pana la intrarea in oras...(pe centura). Si m-am gandhit..daca acum(oct) si ora(dim).pute asha....cum pute in aug. ...la sfarshitul progamului... Dupa aia mi-am judecat ca de fapt
d. sra..e de prin ceva catun de pe langa orashelul cu pricina....(chishi..cri.) si ca de fapt "ei" nu au apa curenta sa se spele.. Am dus-o pretz de 35 km...mi-a dat 10 000 lei....poate era mai bine sa-i recomand ceva articol "elegant" cu privire la cea mai veche meserie din lume .....shi consecintzele "ei"?!
d. sra..e de prin ceva catun de pe langa orashelul cu pricina....(chishi..cri.) si ca de fapt "ei" nu au apa curenta sa se spele.. Am dus-o pretz de 35 km...mi-a dat 10 000 lei....poate era mai bine sa-i recomand ceva articol "elegant" cu privire la cea mai veche meserie din lume .....shi consecintzele "ei"?!
Scris 14 November 2006 - 07:46 AM
roportal filmul despre care ai spus nu l-am vazut.iti recomand filmul lilian 4 ever sau lilian pentru todeauna.filmul reprezinta realitatea.este despre prostitutie,despre o fata de 16 ani din rusia,viata ei si cum a ajuns sa se prostitueze impotriva vointei ei.eu una la sfarsitul filmului am inceput sa pling.
il recomand sa il vedeti.
cat despre grecia antica,as putea sa-ti vb despre grecia prezenta.in orasul in care stau,din auzite,chiar a fost un candal despre niste studente care se prostituau si aveau sida.
cat despre barurile si prostitutia de pe aici,sunt f multe fete din rusia,ucraina,albania si romania
care lucreaza in baruri ca dame de consumatie.altele se prostitueaza altele nu,cu toate ca salariile sunt destul de mari(cam 100-150 euro pe seara),cele care se prostitueaza ajung si la (400-500euro pe seara),banii sunt foarte multi mai ales daca ne gandim ca in tara un salariu este de 150 euro pe luna.
am avut un reportaj pe tema asta si chiar am vorbit personal cu unele si am obtinut foarte multe informatii.
90% au copii.
parerea mea despre aceste femei care lucreza in bar si se prostitueaza este foarte rea nu pot sa cred ca nu le ajung salariul de 100 de euro pe seara,salariu pe care il iau fara sa se prostitueze.
cat despre grecia antica,as putea sa-ti vb despre grecia prezenta.in orasul in care stau,din auzite,chiar a fost un candal despre niste studente care se prostituau si aveau sida.
cat despre barurile si prostitutia de pe aici,sunt f multe fete din rusia,ucraina,albania si romania
am avut un reportaj pe tema asta si chiar am vorbit personal cu unele si am obtinut foarte multe informatii.
90% au copii.
parerea mea despre aceste femei care lucreza in bar si se prostitueaza este foarte rea nu pot sa cred ca nu le ajung salariul de 100 de euro pe seara,salariu pe care il iau fara sa se prostitueze.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Culturism pentru incepatori | AndreeaIM | 0 | 752 |
|
Cum sa arati bine in poze | AndreeaIM | 0 | 757 |
|
Beneficiile sexului asupra sanatatii | AndreeaIM | 0 | 617 |
|
Cum se danseaza Macarena? :) | AndreeaIM | 6 | 2.286 |