sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

verry sad prieten pierdut...urgent... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   otto75_tibi_sad 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-November 06

Scris 14 November 2006 - 09:51 PM

vi s-a intamplat vreodata sa aveti un prieten cu care sa impartiti totul???....ma refer ciar la tot...ca 2 frati... :flowers: ...oh.. :swoon: ce sa afc...sunt disperat...dak aveti un prieten adevarat shi stiti cum e sa il pierdeti va rog ajutati-ma.... :soc: :soc: ..nu glumesc
0

#2 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 14 November 2006 - 10:20 PM

Nu e usor sa pierzi un prieten. Sa stii ca te inteleg. Si eu aveam o prietena cu care imparteam totul, era foarte apropiata. Si la un moment dat ne-am certat din cauza unui baiat. De atunci a devenit razbunatoare, si cu toate ca nu a fost nimic cu tipul ala, si eu recunoscusem ca gresisem, imi cerusem iertare. Dar ea nu a acceptat sa fie prietena mea. Si stii ce?! Nu fi trist! Ca nu regret ca destinul ne-a dus pe cai diferite, caci atunci cind eram in conflict cu ea, am cunoscut o alta persoana care imi era cu adevarat aproape la nevoie. Si continua sa fie si acum. Nu fi trist caci poate acel prieten nu te-a meritat. Vei gasi un alt prieten sau va veti impaca daca spui ca sunteti ca fratii. Caci fiecare merita a doua sansa si daca tineti unul la altul nu ma indoiesc ca ti se va acorda.

Dar tu din ce cauza ti-ai pierdut prietenul?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Stirile de la 17.00
Romania = New Sodoma & Gomora?
Alethia  21 7.529
Topic inchis Fie roata si patrata ...tot se-nvarte ea o data
adevarat sau fals
dede2004  20 14.840
Topic inchis pedofilia
-mai aproape decat credem-
Ghijoi  2 1.418
Hot Topic (New) Proverbe si intelepciunea cuprinsa in ele ! lupini  180 28.733
Hot Topic (New) cum va descarcati cand sunteti suparati sau nervosi? f_l_o  58 11.097