Credeti in clarvazatori?
Scris 15 March 2005 - 04:10 PM
de Hancu ce sa mai zic cu cutremurele lui.....ca are o boala cu ele
.si lumea caiar daca zice ca nu crede in tampeniile pe care el zice...imposibil sa nu creeze semne de indoiala in randul populatiei.
eu nu cred in ei sau mai bn zis nu vreau sa existe. nu cred ca fac un bn omenirii
din contra....deci NUUUUU.!!
eu nu cred in ei sau mai bn zis nu vreau sa existe. nu cred ca fac un bn omenirii
din contra....deci NUUUUU.!!
Scris 15 March 2005 - 10:16 PM
pufulet, la Mar 15 2005, 04:10 PM, a spus:
eu nu cred in ei sau mai bn zis nu vreau sa existe.
Ei totusi exista chiar daca vrei tu sau nu sa existe...insa sunt de acord ca nu toti cei care pretind ca ar fi clarvazatori..chiar sunt.
Scris 16 March 2005 - 01:18 PM
Zexe, la Mar 14 2005, 06:50 PM, a spus:
Eu cum dau de dl. Istrate? Stie cineva?
Mihai
[snapbacca]31246[/snapbacca]
Mihai
[snapbacca]31246[/snapbacca]
Buna Zexe!
Imi pare rau, dar ca sa dai de domnul Istrate cred ca iti trebuie macar un numar de telefon.... si nu cred ca-la are prea multa lume. Sunt sigura ca-ti inchipui de ce.
Scris 12 April 2005 - 11:02 PM
Cred in cei advarati care sunt destul de putini.Pacat de multa pleava cu ifose care ii sufoca pe cei care au cu adevarat harul acesta!Teama de viitor e omeneasca si fiti convinsi ca si lor le e teama de ceea ce vad probabil fara voia lor.
!
!
Scris 12 April 2005 - 11:52 PM
Hi hi, tocmai am postat ceva despre excesul de zel in cautarea de semnificatii. Am vazut si eu un reportaj mai demult dupa incidentul cu profesorul Hancu, care a reusit sa scoata o treime din bucuresteni la picnic cu predictiile sale :
: :
: In reportaj un profesor de geologie spunea ceva de genul "e normal ca un om care prezice cate un cutremur in fiecare zi sa le prezica pe toate".
Una peste alta argumentele lui Hancu mi sa-au parut destul de bine puse la punct, dar nu suficient, presupunea cam multe. Omul incerca totusi sa faca ceva prin metode stiintifice, cum a mai spus cineva trebuie sa-si continue studiile, poate cine stie, descopera ceva interesant.
Dar in legatura cu cei care se chinuie sa ghiceasca perioada pedepsei divine, sau alti naivi de genul asta.. come on! wacae up!!! Acesti oameni nu sunt clarvazatori ci ghicitori. Si pana la urma nici o regula nu poate face stenograma zilei de maine, asa ca eu zic ca e mai bine sa ma uit mai atent la prezent.
In concluzie: cred in clarvazatorii care stiu exact ce fac, dar astia nu se mai numesc asa ci oameni de stiinta.
Una peste alta argumentele lui Hancu mi sa-au parut destul de bine puse la punct, dar nu suficient, presupunea cam multe. Omul incerca totusi sa faca ceva prin metode stiintifice, cum a mai spus cineva trebuie sa-si continue studiile, poate cine stie, descopera ceva interesant.
Dar in legatura cu cei care se chinuie sa ghiceasca perioada pedepsei divine, sau alti naivi de genul asta.. come on! wacae up!!! Acesti oameni nu sunt clarvazatori ci ghicitori. Si pana la urma nici o regula nu poate face stenograma zilei de maine, asa ca eu zic ca e mai bine sa ma uit mai atent la prezent.
In concluzie: cred in clarvazatorii care stiu exact ce fac, dar astia nu se mai numesc asa ci oameni de stiinta.
Scris 13 April 2005 - 12:37 AM
aLat, la Apr 13 2005, 12:52 AM, a spus:
[snapbacca]35507[/snapbacca]
[snapbacca]35507[/snapbacca]
Si nici aia n-au intotdeauna dreptate...mai ales daca-la consideram pe confuzul de Hancu om de stiinta.
Scris 13 April 2005 - 07:56 AM
Nu e nevoie decat sa vezi ceva mai mult decat limitele autoimpuse sau impuse de ingustul orizont al socitatii umane.A fi clarvazator nu inseamna sa vezi cu ochii.Si un orb poate fi inscris pe lista.E vorba de o viziune sau vedere mult mai profunda decat cea care duce pana la varful nasului si atat.Nu-la mai pomeniti atata pe Hancu.Eun om om bolnav psihic si atat.Stresul nostru la-a facut vedeta.
Scris 12 October 2005 - 09:19 AM
A urmarit cineva emisiunea de la OTV din seara zilei de 11.10.2005 avandu-l ca invitat pe Ion Istrate?m-ar interesa si pe mine ce a spus,multumesc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De la evil_Zeus*
De la evil_Zeus* |
evil_zeus | 1 | 2.946 |
|
despre cadavre descoperite aproape intacte.. |
Alepsik | 84 | 17.887 |
|