sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

poate m ajuta cineva Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   annett 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 13 November 2006 - 07:24 PM

intr-o zi cand veneam de la munca am intrat intr-o biserica la care obisnuiesc sa m duc, am intrat liniste perfecta, inauntru doar eu si maicutza de la lumanari, absolut nimeni altcineva, m rog, pup cateva icoane dupa care dau sa plec sa cumpar lumanari, la care maicutza se uita pe langa mine si m intreaba unde i copilul care mergea in spatele meu cand am intrat si chiar insista cu intrbarea unde i copilu :roll: eu speriata fara cuminte ii zic ca am intrat singura in biserica, dar ea tot spunea ca a vazut un copil mergand in spatele meu :flowers: ............ parea sanatoasa la cap, fara gluma acum!!!!!!! fara doar si poate ceva a mers in spatele meu ceva ce doar ea putea sa vada!!!Dar eu vreau sa stiu ce inseamna asta ca insarcinata :o: nu sunt si nici nu mi doresc deocamdata :(
0

#2 Utilizator offline   Paranoid 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-January 06

Scris 13 November 2006 - 07:54 PM

nu cumva ti-a disparut geanta, sau ceva din ea? :flowers:

oricum, daca era o ...'viziune', eu zic ca avea legatura cu maicuta, nu cu tine...
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 13 November 2006 - 09:58 PM

Vezi postareaannett, la Nov 13 2006, 09:24 PM, a spus:

intr-o zi cand veneam de la munca am intrat intr-o biserica la care obisnuiesc sa m duc, am intrat liniste perfecta, inauntru doar eu si maicutza de la lumanari, absolut nimeni altcineva, m rog, pup cateva icoane dupa care dau sa plec sa cumpar lumanari, la care maicutza se uita pe langa mine si m intreaba unde i copilul care mergea in spatele meu cand am intrat si chiar insista cu intrbarea unde i copilu :roll: eu speriata fara cuminte ii zic ca am intrat singura in biserica, dar ea tot spunea ca a vazut un copil mergand in spatele meu :flowers: ............ parea sanatoasa la cap, fara gluma acum!!!!!!! fara doar si poate ceva a mers in spatele meu ceva ce doar ea putea sa vada!!!Dar eu vreau sa stiu ce inseamna asta ca insarcinata :o: nu sunt si nici nu mi doresc deocamdata :(

Poate ai facut avort..candva...
0

#4 Utilizator offline   Crusher 

• ...la tinereţe...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-May 06

Scris 14 November 2006 - 06:31 PM

Pune-o pe maicuta sa intre aici si sa ne povesteasca.

Si da, daca era ceva, era legat de biserica, maicuta, lumanari. De tine nu cred ca e legat.
0

#5 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 14 November 2006 - 07:38 PM

poate era dusa cu pluta ... maicutza...

nu ai de unde sa stii ca era normala ...
0

#6 Utilizator offline   P@py 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 14 November 2006 - 10:28 PM

Maicuta era deplasata precis. Sau copilu era ceva fantoma :flowers: cine stie ? Vrem detalii, detalii si iarasi detalii :swoon:
0

#7 Utilizator offline   annett 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 15 November 2006 - 08:07 PM

Vezi postareaJanie, la Nov 13 2006, 07:54 PM, a spus:

nu cumva ti-a disparut geanta, sau ceva din ea? :P

oricum, daca era o ...'viziune', eu zic ca avea legatura cu maicuta, nu cu tine...

esti simpatic sau simpatica nu stiu daca esti baiat sau fata :crazy: dar nu mi-a disparut nimic din geanta si nu cred ca era legata aceasta intamplare de maicutza, ptr ca ce a vazut ea era in spatele meu, practic mergea cu mine din ce mi-a zis ea, probabil a avut o viziune in legatura cu mine ,habar nu am , oricum desi am doar 20 am avut parte de o groaza de intamplari din astea cu semn de intrebare ;) si una in plus nu strica, multumesc mult ptr sfat :crazy:

Vezi postareaP@py, la Nov 14 2006, 10:28 PM, a spus:

Maicuta era deplasata precis. Sau copilu era ceva fantoma 8) cine stie ? Vrem detalii, detalii si iarasi detalii ;)

nu cred ca era deplasata, era chiar sanatoasa la cap zic eu :crazy: iti dai seama de un om daca are probleme din primele cuvinte care le scoate pe gura zic eu, poate era fantoma poate era un ingerash nu? :o:
0

#8 Utilizator offline   Crusher 

• ...la tinereţe...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-May 06

Scris 15 November 2006 - 08:08 PM

Pai daca erai singura persoana din biserica, in spatele cui vroiai sa mearga ? ;)
0

#9 Utilizator offline   annett 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 15 November 2006 - 08:09 PM

Vezi postareaBydy, la Nov 13 2006, 09:58 PM, a spus:

Poate ai facut avort..candva...

eu de fel sunt m credincioasa asa si nu, nu am facut avort, nu sunt de-acord cu asta si sper sa nu fiu nevoita niciodata sa fac asa ceva ;)
0

#10 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 15 November 2006 - 08:09 PM

Vezi postareaannett, la Nov 15 2006, 10:07 PM, a spus:

nu cred ca era deplasata, era chiar sanatoasa la cap zic eu ;) iti dai seama de un om daca are probleme din primele cuvinte care le scoate pe gura zic eu, poate era fantoma poate era un ingerash nu? :crazy:

crede-ma ca nu e asa .. un verisor de al meu era gata sa se casatoreasca cu o fata ... si chiar inainte de casatorie a aflat ca aceasta e nebuna ...rau de tot :crazy:... dar se poate sa fi fost si ingeasul...cine stie :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Am nevoie de putin ajutor! Sasha P.  14 3.263
Topic inchis Manipularea Sociala tegramon  28 5.129