sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Predici WILLIAM M. BRANHAM Alfati singuri daca ceea ce a predicat WILLIAM M. BRANHAM corespunde c Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   severius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 13 November 2006 - 02:05 PM

Eu cred si accept faptul că Dumnezeu l-a trimis pe William Branham ca un vas ales în timpul nostru, aşa cum a făcut-o şi cu Pavel. Amândoi au primit o chemare şi o însărcinare asemănătoare. Dumnezeu a chemat întotdeauna bărbaţi pentru sarcini deosebite: Biblia şi istoria bisericii confirmă acest lucru. În bisericile istorice şi în bisericile libere sunt bine cunoscuţi aceia care au fost folosiţi în special de la Reformă încoace. Conform Cuvântului lui Dumnezeu, noi trăim acum în ultima parte profetică a timpului de har, şi de aceea, conform Cuvântului Său, Dumnezeu nu a trimis un reformator, ci un prooroc, un văzător. William Branham a fost singurul din timpul nostru care a putut arăta spre o zi şi un ceas al chemării lui divine, şi de aceea este un bărbat trimis de Dumnezeu aşa cum a fost Ioan Botezătorul la prima venire a lui Hristos. În predicile lui, el a adus tainele ascunse din Cuvântul lui Dumnezeu din Geneza până în Apocalipsa. El a avut o slujbă profetică adevărată şi confirmată, şi a rămas în graniţele Cuvântului lui Dumnezeu. Pentru William Branham Biblia a fost absolutul lui Dumnezeu. El a spus de multe ori: „Cuvintele mele sunt cuvintele unui om care poate greşi, dar Cuvântul lui Dumnezeu pe care îl predic, niciodată nu greşeşte, şi rămâne în veci.”

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 13 November 2006 - 02:14 PM

Vezi postareaseverius, la Nov 13 2006, 04:05 PM, a spus:

Eu cred si accept faptul că Dumnezeu l-a trimis pe William Branham ca un vas ales în timpul nostru, aşa cum a făcut-o şi cu Pavel. Amândoi au primit o chemare şi o însărcinare asemănătoare. Dumnezeu a chemat întotdeauna bărbaţi pentru sarcini deosebite: Biblia şi istoria bisericii confirmă acest lucru. În bisericile istorice şi în bisericile libere sunt bine cunoscuţi aceia care au fost folosiţi în special de la Reformă încoace. Conform Cuvântului lui Dumnezeu, noi trăim acum în ultima parte profetică a timpului de har, şi de aceea, conform Cuvântului Său, Dumnezeu nu a trimis un reformator, ci un prooroc, un văzător. William Branham a fost singurul din timpul nostru care a putut arăta spre o zi şi un ceas al chemării lui divine, şi de aceea este un bărbat trimis de Dumnezeu aşa cum a fost Ioan Botezătorul la prima venire a lui Hristos. În predicile lui, el a adus tainele ascunse din Cuvântul lui Dumnezeu din Geneza până în Apocalipsa. El a avut o slujbă profetică adevărată şi confirmată, şi a rămas în graniţele Cuvântului lui Dumnezeu. Pentru William Branham Biblia a fost absolutul lui Dumnezeu. El a spus de multe ori: „Cuvintele mele sunt cuvintele unui om care poate greşi, dar Cuvântul lui Dumnezeu pe care îl predic, niciodată nu greşeşte, şi rămâne în veci.”

Mda a spus el ceva ceva pe acolo dar oricum nu se poate compara cu Pavel...

Lasand la o parte interpretarile biblice uite ce am gasit pe internet...Nu stiu cat este de adevarat...

"In lumina afirmatiilor ca Branham a fost profetul lui Dumnezeu pentru totdeauna, este semnificativ faptul ca a profetit in mod fals ca America va fi distrusa in 1977 (The Seven Church Ages, pag. 322). Branham s-a facut vinovat de profetii false (Deuteronom 18:20-22). In timp ce el a incercat sa o numeasca o prezicere mai degraba decat o profetie (fara sa explice diferenta), el a afirmat cu fermitate ca data din 1977 s-a bazat pe cel de-al treizecilea an al studierii Bibliei si “Inspitatie divina.” Slujirea lui Branham si afirmatiile lui au fost sustinute de asa numitele verificari supranaturale. Oricum, semnele si minunile nu sunt dovezi de necontestat. Multe secte aflate in conflicte si ideologii se lauda cu “dovezi” similare (2 Tesaloniceni 2:9; Matei 12:39, 24:24; Evrei 1:1; 1 Ioan 4:1-3)."
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Sfarsitul lumii si al pamantului in 2008. Gelupanda  264 21.710
Topic inchis Este teologia crestina ,crestina? ady_maris  9 5.227
Hot Topic (New) Atasamente Se poate sti cand este sfarsitul lumii? * * * - -
2011 sau nu? Ce dovezi avem in Biblie despre aceasta?
zexelica  771 50.377
Hot Topic (New) Legamant
Despre vechiul si noul legamant
marinaru  29 8.116
Topic inchis De ce unii oameni in biserica nu sunt toleranti fata de comportamentul copiilor? Arcadia@  58 14.067