sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Unde ne-am lasat manierele? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 25 December 2004 - 12:30 PM

De ceva timp am obsevat ca oamenii nu mai stiu deloc ce-sa alea maniere. Nici cei tineri, dar nici cei in varsta. Uneori, lipsa asta de buna-crestere ma lasa masca cateodata! Eu una am citit cartea "Codul bunelor maniere astazi" si o recomand oricui... aveti ce invata din ea... veti vedea ca va veti respecta si pe voi insine mai mult! :winca: Voi ati citit-o? Daca da, ce parere aveti?

#2 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 30 December 2004 - 12:35 AM

stiu ce vrei sa zici...nu am citit cartea,dar te inteleg.dar as dori sa imi dai cateva exemple de lipsa de maniere..te rog.. :dee .Sau ce ai vrea tu sa vezi in jurul tau,apartinand acestui domeniu.

#3 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 30 December 2004 - 06:46 PM

Cine iese primul din lift?? Barbatul sau femeia? :) Barbatul, ca sa tina usa femeii... insa unii au uitat de asta... si nu de putine ori am tinut usa unui barbat care se uita ciudat la mine ca nu ies din lift, considerandu-ma lipsita de maniere probabil... ca sa nu mai vorbesc ca a tine usa unei femei care vrea sa iasa sau lasand o femeie sa iasa din incapere inainte sa intri tu (barbat fiind) nu mai e la moda...
Ar mai fi destule... insa prefer sa nu ma mai gandesc ca ma apuca nervii... :) :) :)

#4 Utilizator offline   FrostFire 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-October 04

Scris 31 December 2004 - 12:16 AM

hehehe una este sa stii ce scrie in carte si alta este sa aplici!!!
oricum se pare ca deja este demodat acest cod al bunelor maniere

#5 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 31 December 2004 - 03:38 PM

Mie nu mi se pare deloc ca bunele maniere, sau codul lor, ar fi ceva demodat. Ba deloc. Ar trebui studiat mult mai bine de catre unii - incepand in 1 rand cu limbajul. Asta lasa, de cele mai multe ori, de dorit :)

#6 Utilizator offline   dulcineea 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 04

Scris 31 December 2004 - 08:15 PM

am citit si eu codul bunelor maniere, dar o varianta mai veche. nu cred ca sa-a schimbat prea mult. eu am mare noroc ca am o mama care respecta respectul, ca sa zic asa. datorita ei stiu sa ma port in societate. sunt f. exigenta cu oamenii din jurul meu daca nu respecta aceste reguli de aur. m-am despartit odata de un baiat pentru. ca nu era manierat. nici macar un pic...

#7 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 01 January 2005 - 01:52 PM

Aici nu pot sa va contrazic..bunele maniere par a fi uitate undeva in adancul creierului.Dar intr-o tara unde lumea arunca [achete de tigari si altele pe strada,ce pretentii poti sa ai de la locuitorii ei?Eu cred ca aceasta discutie e inutila,deoarece badaranii tot nu vor invata nimic.. :dee
AM uitata sa zic:LA MULTI ANI! in 2005,,

#8 Utilizator offline   corinae 

• Just me
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 04

Scris 01 January 2005 - 03:23 PM

Apropo de aruncatul pachetelor de tigari pe strada, prin alte parti bunele maniere se corijeaza cu amenzi usturatoare.

#9 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 01 January 2005 - 04:43 PM

Corinae, mi-ai laut vorba din "taste" :) :)
Si nu numai amenzile ar trebui sa ajute la pastrarea unor obiceiuri bune ... ci si puterea exemplului. Daca toti am incerca sa nu aruncam pachete de tigari, cutii si mai stiu eu ce pe jos, poate unii care le arunca sa-ar "simti" si si-ar deplasa fundurile pana la primul cos de gunoi. Dar a lasa lucrurile la voia lor, pe principiul ca oricum toti fac la fel mi se pare abominabil.
Si, sa nu uit, de parintii care nu ii explica "lu ala micu" ca nu e frumos ceea ce face (chiar daca, din pct. de vedere economic, pana la urma tot ei prin plata impozitelor ajung sa intretina curatenia din orase :) ) ca doar e mic, lasa ca o sa ii explice cand o fi mare. Numai ca asta se taraganeaza cam la nesfarsit :) :x si uite asa domneste mizeria prin orase.

#10 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 01 January 2005 - 09:26 PM

crystyann... e grav daca ai ajuns sa crezi ca discutia asta si codul bunelor maniere sunt expirate! nici pe departe!
un alt exemplu ar fi lipsa totala de maniere la masa! nici nu e nevoie sa zic mai mult... se intelege!

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Intrebare jumanji  19 7.641
Topic inchis Ce părere aveţi despre naich’? Olivier Dzidzi  8 1.267
Topic inchis Help! nykole  4 4.843
Topic inchis Legile lui Murphy
prile de zambete amare
BigDefender  4 4.145
Topic inchis Care presedinte ti se potriveste?
Test: alegeri prezidentiale 2009
tosca_5  23 4.314