intro relatie,cand cunosc pe cineva totusi mie greu,nu stiu cand sai spun asta.bineinteles ca folosesc intodeauna caciulita chiar daca sunt purtatoare inactiva.
am descoperit ca aveam virusul cand eram intro relatie de 2 ani,partenerul nu a fost infectat si a fost tot timpul langa mine.dar relatia sa terminat.
mam gandit ca cel mai logic ar fi bininteles sa folosesti caciulita,ca ar fi cinstit sai spui partenerului ca trebuie sa faca un vaccin pt ca esti purtatoare a virusului.ok am actionat asa in urmatoarea relatie.eram f indragostiti si cand iam spus a ramas incremenit uitanduse in gol ore insir.din cauza reactie lui am dat sfarsit relatiei.
asta ma deruta f mult,un om sa se ataseze de tine ii trebuie timp,si daca ii spui asta dupa o perioada lunga de timp ar fi linga tine nu?dar dacai spui inainte de a avea contact te va respinge.
poate un om ori cat de logic ar fi dupa ce ii spui chestia asta sa te ia de mana si sati spuna totul va fi ok o sa fac vaccinul?
ma gandesc ca chiar daca esti purtatoare inactiva hai sal convingi ca nui in pericol,dar totusi trebuie sa faca vaccinul.
voi cand cunoasteti pe cineva cand ii spuneti asta?inainte sau dupa?si ce sa intamplat in ambele cazuri?astept parerile si sfaturile voastre.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis