sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cand trebuie sai spui partenerului de virus Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   julia22 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 06

Scris 12 November 2006 - 06:52 PM

am citit topicul de mai jos cu pericol public si am trecut si eu prin asta.in ziua aia dimineata eram la spital cu niste analize,si dupamiaza mam intalnit cu el(era un tip cu care ieseam de vreo 2 luni).analizele le aveam in geanta si coborasem din masina sa ma duc la chiosc si iam spus sa caute o caseta de muzica in geanta.uitasem ca aveam analizele acolo.cand mam intors era alb la fata cu analizele in mana,sa precizez ca nu trecusem inca la al 2 pas in relatia noastra.a inceput sa urle sa nu ma apropii de el cas un monstru.toate astea ma dusesera la sinucidere nu pt el ci pt ca ma simteam ca un monstru.am fost in spital pt tentativa de sinucidere si prin ce am trecut atunci,credetima ca nu mai fac asta sub nici o forma.
intro relatie,cand cunosc pe cineva totusi mie greu,nu stiu cand sai spun asta.bineinteles ca folosesc intodeauna caciulita chiar daca sunt purtatoare inactiva.
am descoperit ca aveam virusul cand eram intro relatie de 2 ani,partenerul nu a fost infectat si a fost tot timpul langa mine.dar relatia sa terminat.
mam gandit ca cel mai logic ar fi bininteles sa folosesti caciulita,ca ar fi cinstit sai spui partenerului ca trebuie sa faca un vaccin pt ca esti purtatoare a virusului.ok am actionat asa in urmatoarea relatie.eram f indragostiti si cand iam spus a ramas incremenit uitanduse in gol ore insir.din cauza reactie lui am dat sfarsit relatiei.
asta ma deruta f mult,un om sa se ataseze de tine ii trebuie timp,si daca ii spui asta dupa o perioada lunga de timp ar fi linga tine nu?dar dacai spui inainte de a avea contact te va respinge.
poate un om ori cat de logic ar fi dupa ce ii spui chestia asta sa te ia de mana si sati spuna totul va fi ok o sa fac vaccinul?
ma gandesc ca chiar daca esti purtatoare inactiva hai sal convingi ca nui in pericol,dar totusi trebuie sa faca vaccinul.
voi cand cunoasteti pe cineva cand ii spuneti asta?inainte sau dupa?si ce sa intamplat in ambele cazuri?astept parerile si sfaturile voastre. ;)
0

#2 Utilizator offline   lory31 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 17 November 2006 - 04:44 AM

Pai sa inteleg ai hep b sau nu? Ai analizele la tine sa spui si pe aici?

Ca daca ai antihbs negativ si anticorpi HBV pozitiv , este bine inseamna ca ai avut-o si esti imuna.

Deci acest anti hbs cum e? Analizele sunt recente?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Spasm esofagian ce imi provoaca tuse Coty82  1 2.637
Topic inchis ?va rog sa ma ajutati! bee bee  2 2.834
Replici noi negativarea antigenul HBS
tratament naturalist
bruttus  3 6.483
Replici noi Dureri si sangerari la urinare...
va rog un sfat...
Ivanna  11 19.315
Replici noi intrebare anticonceptionale blackit666  4 5.724