Pagina 1 din 1
salarii suplinitori necalificati
Scris 12 November 2006 - 06:19 PM
Este adevarat ca suplinitorii necalificati cu vekime nu mai au dreptul de a face plata cu ora?Doresc un raspuns cu da sau nu .Decand s-a introdus aceasta lege?Anul ma intereseaza.
Scris 16 November 2006 - 06:21 PM
Va rog am mai adresat odata intrebarea pentru voi prietenii dupa forum.Suplinitorii NECALIFICATI nu mai au dreptul la plata cu ora?Doresc un raspuns simplu cu da sau nu si ma mai intereseaza anul de cand s-a introdus aceasta aberatie.Va rog raspuns urgent.Mersi
Scris 16 November 2006 - 06:26 PM
Mai au dreptul suplinitorii necalificati la plata cu ora?Doresc raspuns urgent cu da sau nu.De cand s-a introdus anul aceasta lege?
Scris 18 November 2006 - 03:24 AM
Parerea mea e ca nici macar n-au ce cauta in invatamant, dupa modul in care scriu. De ce sa mai fie si platiti?
Scris 14 April 2007 - 07:03 PM
EmmaD, la Nov 18 2006, 04:24 AM, a spus:
Parerea mea e ca nici macar n-au ce cauta in invatamant, dupa modul in care scriu. De ce sa mai fie si platiti? 
Auzi fatuco slaba de inger invatamantul este la pamant din cauza celor ca tine care se cred atat de buni si probabil calificati sau cum vor ei sa-si spuna.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
este cineva interesat de carti de engleza? | Cwoman111 | 0 | 1.183 |
|
prevenirea consumului de droguri ..un calvar pentru profesorii din scoli sau un ajutor?
atitudinea profesorilor vizavi de prevenirea consumului prin ore educa |
minentod | 12 | 9.342 |
|
Bacalaureat 2010
modificari, probe, subiecte, dezbateri |
black-mamba | 20 | 9.539 |
|
atestat informatica
am nevoie de ajutor |
realtv | 4 | 5.423 |
|
master_multimedia_2008