Ce parere aveti despre LSD?
Scris 12 November 2006 - 05:20 AM
Scris 12 November 2006 - 05:22 PM
VEi avea galucinatii
Scris 12 November 2006 - 11:47 PM
Mr N, la Nov 12 2006, 03:20 AM, a spus:
Am auzit ca CIA spala mintile subiectilor cu LCD.Nu sunt sigur dar daca tu crezi ca merita sa te risti,eu te sfatuiesc sa iti scrii un carnetel cu date personale in caz ca uiti cine esti si de unde vii.
Scris 20 November 2006 - 05:13 AM
Mr N, la Nov 20 2006, 07:02 AM, a spus:
Buna ..putea fi un salut, sau o impresie buna
dar sa revenim la tema: un drog sintetic cu efecte halucinogene pregnante, cu dependenta mai redusa decat heroina de ex. de regula e de evitat....atentie! A NU SE ADMINISTRA!.... sa nu se inteleaga altceva
LSD nu am gustat....
Scris 10 December 2006 - 02:17 AM
puiu.t, la Nov 20 2006, 05:13 AM, a spus:
dar sa revenim la tema: un drog sintetic cu efecte halucinogene pregnante, cu dependenta mai redusa decat heroina de ex. de regula e de evitat....atentie! A NU SE ADMINISTRA!.... sa nu se inteleaga altceva
LSD nu am gustat....
Scris 29 December 2006 - 05:44 PM
"LSD este o substanta chimica care modifica modul de a percepe lumea, apar halucinatii, consumatorul devine agitat, poate sari de la etaj, il sperie orice zgomot, tremura. Dupa un anumit timp apare o stare de depresie, dorinta de a reutiliza drogul. LSD, tablete subtiri, colorate ce se iau pe cale bucala, sau o pulbere alba, cristalina, incolora si insipida. Produce stari de transa, agitatie, confuzie, frisoane, euforie, depresie, pupile dilatate, puls si tensiune marite, halucinatii.
Datorita structurii sale, similare cu o substanta prezenta in creier si datorita efectelor similare cu anumite psihoze, LSD a fost folosit in cercetarea bolilor mentale. Efectele fizice includ: dilatarea pupilelor, scaderea temperaturii corpului, greata, piele de gaina, cresterea glicemiei si a ritmului cardiac.
In faza halucinatorie, el are modificari in perceptia spatiului si a timpului, insotite de perceptia distorsionata a marimii si formei obiectelor, a miscarilor, culorilor, sunetelor, atingerii si abilitatea consumatorului de a percepe obiecte prin intermediul simturilor. El poate descrie ca aude culori si vede sunete. Abilitatea de a judeca rational si de a vedea pericolul este tulburata, facand consumatorul susceptibil la acte de autoagresiune. "
Sursa: http://www.eva.ro/sa...articol231.html
Scris 02 January 2007 - 11:34 PM
Scris 05 January 2007 - 11:27 PM
nu am luat si nici nu o sa iau vreodata asa ceva,vezi moartea cu ochii dupa spusele unora .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Etnobotanice | xLolita | 11 | 1.269 |
|
MEDICAMENTELE OTRAVITOARE
atentie ce luati! |
Isis_27 | 14 | 8.227 |
|
Algocalminul va fi eliberat din august doar cu reteta | nightwish | 22 | 3.445 |
|
Nebido | MisticStar | 1 | 2.186 |
|
Datura
anyone? |
January | 48 | 14.723 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS