Ce puteri nu va doriti?
Scris 23 December 2004 - 12:20 PM
Oare exista anumite puteri pe care nu ni le dorim?
Personal as dori sa nu ajung vreodata sa stiu ce se va intampla in viitor cu exactitate. Chiar daca sunt pasionat de astrologie niciodata nu m-a interesat sa vad ce se va intampla ci mai mult de ce si care varianta ar fi mai buna atunci cand trebuie sa iau o decizie.
Ma gandesc ca in momentul in care viitorul mi-ar fi cunoscut viata nu ar mai avea sens! Nu discutam despre cum ar trebui sa fie viitorul ci despre faptul ca il vei cunoaste. sa-ar termina cu suprizele placute sau neplacute ale vietii.
Cum ar fi:
- sa stii toate rezultatele la meciurile de fotbal precum si la celelalte sporturi? Parca ar fi totul in reluare.
- de Craciun sa stii de la cine primesti cadou si ce?
- sa stii cum se va desfasura o relatie cu cineva drag?
Personal votez pentru NU puterii de a stii viitorul.
Scris 23 December 2004 - 12:43 PM
Citeaza
Si eu la fel.... mai ales pentru ca nu mi-ar placea sa stiu cand voi muri eu, sau cei dragi mie sau chestii de-astea...
Scris 24 December 2004 - 03:28 AM
Citeaza
Citeaza
Si eu la fel.... mai ales pentru ca nu mi-ar placea sa stiu cand voi muri eu, sau cei dragi mie sau chestii de-astea...
u'r right...desi...mi-ar place sa stiu ce voi fi sau unde voi fi peste 10 ani....
macar sa ma pregatesc din timp sau sa incerc sa schimb ceva daca nu imi place...ca in filmul ala "viitorul incepe azi"... :
Scris 29 December 2004 - 10:36 AM
Scris 06 March 2005 - 02:16 PM
Lulu, la Dec 29 2004, 11:36 AM, a spus:
oricum nu gandurile ii reprezinta, gandurile vin si trec .. poate te refereai la convingeri
Scris 06 March 2005 - 07:22 PM
Scris 06 March 2005 - 07:48 PM
De multe ori uitam ca suntem muritori si ne comportam ca si cum am avea tot timpul din lume (pana la urma e normal), dar iata intrebarea: daca ati avea ocazia ati accepta nemurirea?
Scris 06 March 2005 - 07:53 PM
Scris 06 March 2005 - 09:10 PM
Crystal_C, la Mar 6 2005, 08:53 PM, a spus:
[snapbacca]30002[/snapbacca]
Bun, dar sa presupunem ca inveti sa treci peste asta, oricum uitarea este un medicament destul de eficient. Ceea ce ma face curios este: daca ai capacitatea sa valorifici timpul infinit pe care-la ai, mai apare plictiseala de a trai?
Eu, de exemplu, sunt constient ca pana si pana la urma m-as plictisi si as dori moartea, oricat de mult iubesc acum viata. De aceea am zis ca nu-mi doresc nimic neomenesc.
Scris 06 March 2005 - 10:19 PM
aLat, la Mar 6 2005, 09:10 PM, a spus:
Eu, de exemplu, sunt constient ca pana si pana la urma m-as plictisi si as dori moartea, oricat de mult iubesc acum viata. De aceea am zis ca nu-mi doresc nimic neomenesc.
[snapbacca]30013[/snapbacca]
Daca presupunem ca trec peste sentimente, atunci presupunem ca sunt superficiala uhm....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
bigfoot
filmulet cu bigfoot |
estella | 31 | 6.975 |
|
Oameni cu serpi in burta....
????? |
vaca_cu_cabina | 68 | 13.734 |