sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce puteri nu va doriti? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ciuboda 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-July 04

Scris 23 December 2004 - 12:20 PM

Am deschis acest topic ca o replica la subiectul "Cu ce puteri va doriti?".
Oare exista anumite puteri pe care nu ni le dorim?

Personal as dori sa nu ajung vreodata sa stiu ce se va intampla in viitor cu exactitate. Chiar daca sunt pasionat de astrologie niciodata nu m-a interesat sa vad ce se va intampla ci mai mult de ce si care varianta ar fi mai buna atunci cand trebuie sa iau o decizie.
Ma gandesc ca in momentul in care viitorul mi-ar fi cunoscut viata nu ar mai avea sens! Nu discutam despre cum ar trebui sa fie viitorul ci despre faptul ca il vei cunoaste. sa-ar termina cu suprizele placute sau neplacute ale vietii.
Cum ar fi:
- sa stii toate rezultatele la meciurile de fotbal precum si la celelalte sporturi? Parca ar fi totul in reluare.
- de Craciun sa stii de la cine primesti cadou si ce?
- sa stii cum se va desfasura o relatie cu cineva drag?

Personal votez pentru NU puterii de a stii viitorul.
0

#2 Utilizator offline   Dj Hestia 

• Corrs lover
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-October 04

Scris 23 December 2004 - 12:43 PM

Citeaza

Si eu la fel.... mai ales pentru ca nu mi-ar placea sa stiu cand voi muri eu, sau cei dragi mie sau chestii de-astea... :)
0

#3 Utilizator offline   Suzu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 02-November 04

Scris 24 December 2004 - 03:28 AM

Citeaza

Citeaza

Si eu la fel.... mai ales pentru ca nu mi-ar placea sa stiu cand voi muri eu, sau cei dragi mie sau chestii de-astea... :)

u'r right...desi...mi-ar place sa stiu ce voi fi sau unde voi fi peste 10 ani....
macar sa ma pregatesc din timp sau sa incerc sa schimb ceva daca nu imi place...ca in filmul ala "viitorul incepe azi"... ::):
0

#4 Utilizator offline   Lulu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-November 04

Scris 29 December 2004 - 10:36 AM

mie nu miar placea sa pot citi gandurile oamenilor..sunt sigura ca as fi ceva mai trista daca as stii ce gandesc oamenii cu adevarat..
0

#5 Utilizator offline   allydi 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-March 05

Scris 06 March 2005 - 02:16 PM

Lulu, la Dec 29 2004, 11:36 AM, a spus:

mie nu miar placea sa pot citi gandurile oamenilor..sunt sigura ca as fi ceva mai trista daca as stii ce gandesc oamenii cu adevarat..[snapbacca]21896[/snapbacca]

oricum nu gandurile ii reprezinta, gandurile vin si trec .. poate te refereai la convingeri ;)
0

#6 Utilizator offline   Crystal_C 

• ...Crystal
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-February 05

Scris 06 March 2005 - 07:22 PM

Eu n-as vrea sa am puterea sa-mi indeplinesc orice dorinta. Sunt multe tentatii. Nu m-as putea abtine si mi-as face viata plictisitoare si fara sens.
0

#7 Utilizator offline   aLat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 05

Scris 06 March 2005 - 07:48 PM

Nu mi-as dori ceva ce nu se poate obtine prin cai naturale. Nu mi-as dori nimic spectaculos sau uimitor, sunt destul de multumit cu statutul de om.
De multe ori uitam ca suntem muritori si ne comportam ca si cum am avea tot timpul din lume (pana la urma e normal), dar iata intrebarea: daca ati avea ocazia ati accepta nemurirea?
0

#8 Utilizator offline   Crystal_C 

• ...Crystal
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 March 2005 - 07:53 PM

NU, pentru ca nu as suporta sa fiu acolo cand mor toate persoanele pe care apuc sa le iubesc. Degeaba te bucuri de nemurire cu un suflet obosit si franjurat.
0

#9 Utilizator offline   aLat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 05

Scris 06 March 2005 - 09:10 PM

Crystal_C, la Mar 6 2005, 08:53 PM, a spus:

NU, pentru ca nu as suporta sa fiu acolo cand mor toate persoanele pe care apuc sa le iubesc. Degeaba te bucuri de nemurire cu un suflet obosit si franjurat.
[snapbacca]30002[/snapbacca]

Bun, dar sa presupunem ca inveti sa treci peste asta, oricum uitarea este un medicament destul de eficient. Ceea ce ma face curios este: daca ai capacitatea sa valorifici timpul infinit pe care-la ai, mai apare plictiseala de a trai?
Eu, de exemplu, sunt constient ca pana si pana la urma m-as plictisi si as dori moartea, oricat de mult iubesc acum viata. De aceea am zis ca nu-mi doresc nimic neomenesc.
0

#10 Utilizator offline   Crystal_C 

• ...Crystal
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 March 2005 - 10:19 PM

aLat, la Mar 6 2005, 09:10 PM, a spus:

Bun, dar sa presupunem ca inveti sa treci peste asta, oricum uitarea este un medicament destul de eficient. Ceea ce ma face curios este: daca ai capacitatea sa valorifici timpul infinit pe care-la ai, mai apare plictiseala de a trai?
Eu, de exemplu, sunt constient ca pana si pana la urma m-as plictisi si as dori moartea, oricat de mult iubesc acum viata. De aceea am zis ca nu-mi doresc nimic neomenesc.
[snapbacca]30013[/snapbacca]

Daca presupunem ca trec peste sentimente, atunci presupunem ca sunt superficiala uhm.... :) nu cred ca as putea. Nimeni nu ar avea capacitatea sa valorifice infinitul. Sunt unele lucruri care exista cu un scop precis. Orice e nefiresc devine la un moment dat periculos. Nu, nu mi-as dori o viata vesnica pentru a scormoni in Cutia Pandorei. Ma multumesc si cu 70-80 de ani. ;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis bigfoot
filmulet cu bigfoot
estella  31 6.975
Topic inchis Oameni cu serpi in burta....
?????
vaca_cu_cabina  68 13.734
Topic inchis Foame , frica & sex
Cele 3 elemente esentiale care conduc lumea...
byt3y0u  17 6.032
Topic inchis Curs de Astrologie Natala in Bucuresti nightwish  20 2.753
Topic inchis Cununii legate
CE INSEAMNA MAI EXACT
MiniME  14 8.937