Buna . Nu stiu ce sa fac am reinstalat wind. si numi mai recunoste tot hardu numa 28 gb din 80gb. Cine ma poate ajuta sa-mi recuperez hardu pls.Sami explice ce trebe sa fac va rog .
Pagina 1 din 1
am probleme cu hardu
Scris 11 November 2006 - 01:01 PM
1. Este posibil ca ai facut o singura partitie de 28 GB.
2. Fa rost de Partition Magic 8 si instaleaza-l. Iti va arata situatia partitiilor pe HDD si de acolo vezi mai departe care este de fapt problema.
2. Fa rost de Partition Magic 8 si instaleaza-l. Iti va arata situatia partitiilor pe HDD si de acolo vezi mai departe care este de fapt problema.
Scris 11 November 2006 - 01:17 PM
Da, exista versiune de Windows. Partitionarea si formatarea HDD-ului o poti face, cu anumite limite, chiar din Windows.
Scris 11 November 2006 - 02:16 PM
Ai facut rost de Partition Magic 8 ? L-ai instalat ? Daca nu faci aia, adica daca tu nu urmezi ce ti-am zis pana acum, nu avem cum sa mergem mai departe... ca sa mergem mai departe trebuie sa si incepem
Scris 11 November 2006 - 04:37 PM
Am scos partition magic 8 da ii de 30 mb ii buna? si daca ii buna zimi ce sa fac mai departe te rog
Scris 15 November 2006 - 09:25 AM
Scuze ca nu am raspuns de mult, voi incerca sa fac asta diseara cu print screenuri cu tot, ok ? Sper sa iti mai fie de folos.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
imi face figuri calc | Ancajr | 2 | 667 |
|
Cumpar Electronica HDD Maxtor 120Gb
Daca ma puteti ajuta... |
TiGeR_asH | 4 | 4.853 |
|