Sabrinna, la Jun 19 2007, 07:04 PM, a spus:
Bine, probabil ca aceste probleme nu provin neaparat de la zodie, cat mai degraba de la opozitia Soare - Luna care imi mananca nervii si viata...
Ce urasc la mine: inconstanta, instabilitatea, imposibilitatea de a fi fidela (la modul sentimental, nu altfel). Urasc sa alerg mereu dupa ceea ce n-am, sa fac obsesii pentru vreun zan sau altul si sa aspir mereu la altceva, iar cand obtin, sa-mi dau seama ca nu-mi trebuie, sa revin la ceea ce am avut inainte si sa-mi dau seama ca e prea tarziu... Urasc si excesul de sensibilitate si paranoia care i-a obosit pe toti partenerii mei, indiferent cat de bine intentionati au fost...
Urasc la mine faptul ca mereu sunt prinsa in tipare... Imi plac cei mai nepotriviti oameni si i-am ales pe niste criterii de-a dreptul aberante...
Urasc faptul ca mereu pierd sansa sa fiu the one pt cineva... si mai devreme sau mai tarziu distrug frumoasele sentimente ale tuturor barbatilor pentru mine prin faptul ca sunt dificila, ii obosesc si le scot ochii pt chestii care se intampla doar in mintea mea, in nici un caz in realitate...
Nu sunt genul de om `sufletul petrecerii` alaturi de care toti sa se simta bine... Grupurile ma agaseaza, desi mereu imi doresc sa apartin unuia... Cand sunt intr-un grup, nu gasesc nimic interesant de spus, si raman intr-o tacere stranie care ii deranjeaza pe ceilalti... De aceea numai in 2 ma pot exprima si e ceva mai bine...
Ii evit pe toti, ii indepartez, iar la sfarsit ma intreb de ce sunt singura si sunt cu toti, dar cu niciunul la modul profund...
Si totusi... mereu exista o coada de barbati care ma vor... De unde tot apar?
si eu sunt PESTE si cam aceleasi senzatii le incerc si eu..
e ciudat ca am tendinta sa ma bazez pe unele pricipii si sa ajung sa le incalc..ca nu stiu ce vreau de la viata,ca nu-mi gasesc intotdeauna cuvintele si de multe ori jignesc voalat..
ca sunt incisiva si ca ma dau"mare si tare",dar de fapt ud pernele..
In schimb,mie imi place ca lumea sa se simta bine cu bine,mereu sunt cu zambetul cu buze...dar e doar o fatada
si eu ma specializez in"barbati nepotriviti",si cu cat ma intriga mai mult cu atat ii doresc mai mult,dar cu care stiu,din start ca nu am nici un viitor..ca pe cei care nutresc intr-adevar "ceva"sentimente ii alung si nu oricum,in cel mai josnic mod..
ca nu ma multumesc niciodata cu ce am,ca vreau mai mult...sau ca uneori nici nu-mi pasa..
ca de cele mai multe ori nici nu stiu cum sa ma caracterizez..
pe barbatii cred ca ii atrag cu "ciudatenia",instabilitatea,etc. mea..alta explicatie logica nu gasesc?
tu gasesti?
Aceasta postare a fost editata de dupree: 19 June 2007 - 06:40 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS