sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pesti Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   dupree 

• pretty woman!
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 19 June 2007 - 06:36 PM

Vezi postareaSabrinna, la Jun 19 2007, 07:04 PM, a spus:

Si eu sunt Peste... Problema e ca nu este o zodie asa de buna pe cat pare... Numai eu stiu cat de frustrata sunt...

Bine, probabil ca aceste probleme nu provin neaparat de la zodie, cat mai degraba de la opozitia Soare - Luna care imi mananca nervii si viata...

Ce urasc la mine: inconstanta, instabilitatea, imposibilitatea de a fi fidela (la modul sentimental, nu altfel). Urasc sa alerg mereu dupa ceea ce n-am, sa fac obsesii pentru vreun zan sau altul si sa aspir mereu la altceva, iar cand obtin, sa-mi dau seama ca nu-mi trebuie, sa revin la ceea ce am avut inainte si sa-mi dau seama ca e prea tarziu... Urasc si excesul de sensibilitate si paranoia care i-a obosit pe toti partenerii mei, indiferent cat de bine intentionati au fost...

Urasc la mine faptul ca mereu sunt prinsa in tipare... Imi plac cei mai nepotriviti oameni si i-am ales pe niste criterii de-a dreptul aberante...

Urasc faptul ca mereu pierd sansa sa fiu the one pt cineva... si mai devreme sau mai tarziu distrug frumoasele sentimente ale tuturor barbatilor pentru mine prin faptul ca sunt dificila, ii obosesc si le scot ochii pt chestii care se intampla doar in mintea mea, in nici un caz in realitate...

Nu sunt genul de om `sufletul petrecerii` alaturi de care toti sa se simta bine... Grupurile ma agaseaza, desi mereu imi doresc sa apartin unuia... Cand sunt intr-un grup, nu gasesc nimic interesant de spus, si raman intr-o tacere stranie care ii deranjeaza pe ceilalti... De aceea numai in 2 ma pot exprima si e ceva mai bine...

Ii evit pe toti, ii indepartez, iar la sfarsit ma intreb de ce sunt singura si sunt cu toti, dar cu niciunul la modul profund...

Si totusi... mereu exista o coada de barbati care ma vor... De unde tot apar?

si eu sunt PESTE si cam aceleasi senzatii le incerc si eu..
e ciudat ca am tendinta sa ma bazez pe unele pricipii si sa ajung sa le incalc..ca nu stiu ce vreau de la viata,ca nu-mi gasesc intotdeauna cuvintele si de multe ori jignesc voalat..
ca sunt incisiva si ca ma dau"mare si tare",dar de fapt ud pernele..
In schimb,mie imi place ca lumea sa se simta bine cu bine,mereu sunt cu zambetul cu buze...dar e doar o fatada :tease:
si eu ma specializez in"barbati nepotriviti",si cu cat ma intriga mai mult cu atat ii doresc mai mult,dar cu care stiu,din start ca nu am nici un viitor..ca pe cei care nutresc intr-adevar "ceva"sentimente ii alung si nu oricum,in cel mai josnic mod..
ca nu ma multumesc niciodata cu ce am,ca vreau mai mult...sau ca uneori nici nu-mi pasa..
ca de cele mai multe ori nici nu stiu cum sa ma caracterizez..
pe barbatii cred ca ii atrag cu "ciudatenia",instabilitatea,etc. mea..alta explicatie logica nu gasesc? :spiteful:
tu gasesti?

Aceasta postare a fost editata de dupree: 19 June 2007 - 06:40 PM

0

#22 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 19 June 2007 - 06:58 PM

Vezi postareadupree, la Jun 19 2007, 07:36 PM, a spus:

si eu sunt PESTE si cam aceleasi senzatii le incerc si eu..
e ciudat ca am tendinta sa ma bazez pe unele pricipii si sa ajung sa le incalc..ca nu stiu ce vreau de la viata,ca nu-mi gasesc intotdeauna cuvintele si de multe ori jignesc voalat..
ca sunt incisiva si ca ma dau"mare si tare",dar de fapt ud pernele..
In schimb,mie imi place ca lumea sa se simta bine cu bine,mereu sunt cu zambetul cu buze...dar e doar o fatada :tease:
si eu ma specializez in"barbati nepotriviti",si cu cat ma intriga mai mult cu atat ii doresc mai mult,dar cu care stiu,din start ca nu am nici un viitor..ca pe cei care nutresc intr-adevar "ceva"sentimente ii alung si nu oricum,in cel mai josnic mod..
ca nu ma multumesc niciodata cu ce am,ca vreau mai mult...sau ca uneori nici nu-mi pasa..
ca de cele mai multe ori nici nu stiu cum sa ma caracterizez..
pe barbatii cred ca ii atrag cu "ciudatenia",instabilitatea,etc. mea..alta explicatie logica nu gasesc? :spiteful:
tu gasesti?

eh, dupree, stiu ce zici, traiesc si eu sentimente d-astea... poate din cauza asta te-am inteles si la topicul despre virginitate... mai ales ca diferenta de varsta dintre noi nu e mare...

da, nici eu nu-mi pastrez principiile... cat despre jignit, de multe ori mi s-a spus ca nu sunt deloc diplomata, ca sunt prea sincera atunci cand nu trebuie si adevarurile pe care le spun taie in carne vie... ca sunt agresiva si egoista pe plan sentimental...
explicatii nu gasesc, dar trebuie sa recunosc ca atitudinea fata de barbati e la fel in cazul meu... alerg numai dupa ce nu pot avea... si nu ma las pana nu am, indiferent de resursele cheltuite, uneori in van... probabil de aici si obsesia mea pt varsatori, caci stiu ca la zodia si ascendentul meu, niciodata nu va iesi nimic cu un varsator pt ca e cel mai nepotrivit... in schimb ii alung in cel mai dureros mod cu putinta pe cei care ma vor si care tin la mine...

oare noi pestoaicele ne vom gasi vreodata fericirea, ne vom gasi vreodata un om potrivit???
0

#23 Utilizator offline   dupree 

• pretty woman!
  • PipPipPip

Scris 19 June 2007 - 07:12 PM

Vezi postareaSabrinna, la Jun 19 2007, 07:58 PM, a spus:

eh, dupree, stiu ce zici, traiesc si eu sentimente d-astea... poate din cauza asta te-am inteles si la topicul despre virginitate... mai ales ca diferenta de varsta dintre noi nu e mare...

da, nici eu nu-mi pastrez principiile... cat despre jignit, de multe ori mi s-a spus ca nu sunt deloc diplomata, ca sunt prea sincera atunci cand nu trebuie si adevarurile pe care le spun taie in carne vie... ca sunt agresiva si egoista pe plan sentimental...
explicatii nu gasesc, dar trebuie sa recunosc ca atitudinea fata de barbati e la fel in cazul meu... alerg numai dupa ce nu pot avea... si nu ma las pana nu am, indiferent de resursele cheltuite, uneori in van... probabil de aici si obsesia mea pt varsatori, caci stiu ca la zodia si ascendentul meu, niciodata nu va iesi nimic cu un varsator pt ca e cel mai nepotrivit... in schimb ii alung in cel mai dureros mod cu putinta pe cei care ma vor si care tin la mine...

oare noi pestoaicele ne vom gasi vreodata fericirea, ne vom gasi vreodata un om potrivit???

sau ca uneori esti in stare sa sacrifici totul pt prieteni,iar uneori nici nu-ti pasa..ca sufar de un orgoliu stupid,care de multe ori nu-si are locul..
ca trec usor peste chestii capitale,pt care as fi indreptatita sa fiu suparata,etc..dar ca cele minore ma agaseaza...ca atac un om mai"slab"ca mine cu buna stiinta..ca exagerez si dramatizez in mod voit...ca ma contrazic in permanenta..etc,etc
iar referitor la virginitatea mea,m-am incapatanat sa"incalzesc"spiritele si sa le las asa..nu m-am gandit si la cel de langa mine,asta cand am iubit...iar cand nu,n-am vrut sa ofer satisfactie..iar acum?:tease:
nu stiu asta,dar ma complac in ideea de a nu depinde de cineva... :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de dupree: 19 June 2007 - 07:13 PM

0

#24 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 June 2007 - 07:24 PM

Deci... nu e asa de usor sa fii peste... btw, ce ascendent ai?
0

#25 Utilizator offline   dupree 

• pretty woman!
  • PipPipPip

Scris 19 June 2007 - 07:31 PM

Vezi postareaSabrinna, la Jun 19 2007, 08:24 PM, a spus:

Deci... nu e asa de usor sa fii peste... btw, ce ascendent ai?

habar n-am :tease:
nu sunt pasionata de zodii,desi in cazul nostru se aseamana,dar nu merg pe principiul de a"baga in aceeasi oala"o"mare"de oameni...de fapt,wtf?
de ce principii vorbesc eu?? :spiteful:
0

#26 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 19 June 2007 - 07:36 PM

Vezi postareaBydy, la Jun 16 2007, 10:09 PM, a spus:

Parca ii place sa oschileze intre doua alternative...

Parca asa faceau balantele... :spiteful:
Iar despre Pesti, numa de bine. Si eu am o prietena Pesti. Inainte eram nedespartite, acum am rarit-o. Avem ocupatii diferite. Imi pare rau ca nu mai suntem la fel de legate ca inainte. Eram cea mai tare echipa! :tease:

Asta ma intreb si eu si nu sunt pestoaica.
0

#27 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 June 2007 - 07:41 PM

Heidy, ce te face sa te intrebi asta? Chiar sunt curioasa...
0

#28 Utilizator offline   dupree 

• pretty woman!
  • PipPipPip

Scris 19 June 2007 - 07:43 PM

Vezi postareaSabrinna, la Jun 19 2007, 08:41 PM, a spus:

Heidy, ce te face sa te intrebi asta? Chiar sunt curioasa...

me too :spiteful:
0

#29 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 19 June 2007 - 07:50 PM

.. in schimb ii alung in cel mai dureros mod cu putinta pe cei care ma vor si care tin la mine...

Cred ca foarte multe persoane fac asta. Si eu ii aleg intotdeauna pe cei nepotriviti. Pe aia potriviti nici nu-i vad sau daca ii vad, ma fac ca n-am vazut.
Poate e adevarat ca extremele se atrag. Sau poate sunt eu masochista. Nu stiu.
0

#30 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 June 2007 - 07:53 PM

Ah, interpretasem altfel... :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +