sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Alfa Romeo 159 De preferat sa raspunda daca are cineva Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Al3xx 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 11 November 2006 - 12:12 AM

Vreau sa imi iau o Alfa 159 . Insa am o problema, mi-ar place motorizarea de 2.4 Mjet / 200 cai . Se spune ca are ceva probleme la computer . Mi-a fost recomandata variante 1.9 Mjet / 150 cai .
Daca e cineva care are Alfa 159 sau stie ce si cum , il rog sa posteze .

Aceasta postare a fost editata de Al3xx: 11 November 2006 - 12:13 AM

0

#2 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 11 November 2006 - 09:41 AM

Nu cunosc despre Alfa159 decat ca e cea mai faina forma de caroserie din cate exista la ora actuala(varianta berlina)!!! I-a batut mar pe toti! :P:
Despre motoare...treaba cu problemele la ECM ...inclin sa cred ca sun povesti de adormit copii. Cu cei 200 de cai in cinci cilindrii, de pe 2400cmc, sunt sigur ca sunt multi interesati sa o coboare in ochii publicului. Hai sa fim seriosi.Cred ca Alfa a scapat de momentele grele prin care a trecut, legate de fiabilitatea scazuta a motoarelor(in special in zona curelei de distributie), respectiv a instalatiei electrice/electronice.Cine face astazi calculatoarele pentru toate marcile de autoturisme?Dar injectoarele si pompele de inalta presiune? Dar turbosuflantele? Sunt cateva nume mari, care fac treaba pentru toti constructorii. Si o fac bine: Bosch, Siemens, Lucas, Delphi, Garrett, KKK...iar daca ar fi o problema de soft(ceea ce nu e imposibil la primele modele din orice serie!), problema va fi sigur remediata prin resoftarea ulterioara a calculatorului de catre dealer.
Poate ca dezavantajul ar fi cilindreea cam mare, pentru ca s-ar putea ca taxele sa fie mari...
Succes, si sa o folosesti sanatos!
0

#3 Utilizator offline   rucss 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-November 06

Scris 17 November 2006 - 02:51 PM

E buna masina! Designul italian si-a pus din nou amprenta! Mie imi place SUPER mult! eleganta, agresivitate, sportivitate...intr-o singura masina! :shout:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Injectoare infundate ?
need help!
Tyrone  0 4.444
Topic inchis frigider vechi de vanzare Iulky  0 2.836
Replici noi auto bujy_man  0 2.425
Topic inchis stupize de primavara
...la punerea in functiune a motocicletei...
Victor Apostu  1 1.945
Replici noi Fizica
Aruncarea obilca in aer
Liviu P.  4 6.999