Problema mea a inceput pe la 12 ani,nu vreau sa intru in amanunte,speriindu-ma foarte tare,cred ,am avut primul atac de panica.Au urmat nopti intregi de nesomn,nu puteam sa stau singura.....OK...Am depasit cu ajutorul parintilor aceasta faza.Prin liceu a urmat o perioada asemanatoare,cu insomnii,fara atacuri de panica,care a durat mai mult de un an.In primele luni nu dormeam in nici o noapte,ci doar ziua,apoi nu puteam sa dorm duminica noaptea
In 2000,mi-au murit trei dintre cele mai dragi persoane din sufletul meu.A fost foarte greu.In acelasi timp si eu am avut un accident foarte grav de masina.Au revenit atacurile de panica.Un an de zile nu am putut conduce fara un insotitor,aveam senzatie de lesin,transpiratie,palpitatii.Datorita serviciului a trebuit sa sofez cu toate aceste atacuri,si ,incet mi-am revenit.Si in prezent mai am dar sunt destul de rare.In schimb nu ma pot gandi ca cineva apropiat mie ar putea pati ceva.Revin aceleasi simtome....
Din 2004 au inceput tot felul de probleme:financiare ,sentimentale,legate de prieteni si tot asa. Un ultim esec financiar l-am avut in august 2006.De atunci refuz sa ies din casa,sa comunic cu altcineva decat maica-mea si partenerul meu de viata.Sincer in 3 luni de zile nu cred ca am iesit de 5 ori din casa.Refuz sa ma intalnesc cu prieteni,am incetat sa am vreo preocupare,nu am nici un scop,nici un obiectiv,nici o dorinta......Am devenit extrem de nervoasa,nu mai suport nimic,nu vreau sa mai aud nimic....Cu mama mea nu pot sa discut sa o sperii ,din 2004 m-am mutat in alt oras,partenerul meu nu ma intelege si implicit nu ma ajuta.....
In fiecare zi imi propun sa ies din casa si nu pot.Nu pot si gata.
Povestea ar fi mult mai lunga dar nu vreau sa va plictisesc.......Vreau sa va spun ca am fost o ambitioasa si o luptatoare toata viata mea.Nimic nu mi se parea imposibil de realizat.Acum ,nu ma mai intereseaza nimic......Am devenit o leguma.....Astept sa ma imbolnavesc si sa mor.....Nu mai mi-e frica de moarte....
In speranta ajutorului vostru,
Dana
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis