... dupa cum era de asteptat Primul ministru a fost desemnat in persoana lui Calin Popescu Tariceanu ....
... credeti ca va reusi formarea unui cabinet ce trece din prima incercare in parlament?
... vor vota parlamentarii programul de guvernare propus de noul guvern?
... credeti ca o parte din parlamentari vor vota cu gindul la sumele investite in campania electorala?
Pagina 1 din 1
Primul Ministru a fost desemnat
Scris 22 December 2004 - 05:16 PM
Pot sa-ti raspund,avand certitudinea ca am dreptate, la ultima intrebare:DA!
Scris 22 December 2004 - 05:30 PM
Mi-ar placea sa am certitudini,dar dupa cele intamplate in ultima saptamana in politica romaneasca nu-mi ramane decat sa astept derularea evenimentelor care aparent nu mai respecta nici o regula si deci sunt imprevizibile. Acum totul depinde de "cutia cu maimute" de zaharul pe bat sau de batul pur si simplu .
Om trai si om vedea.Comentam dupa aceea. Cine stie ce ne mai aduce cutia cu surprize anul acesta din care sunt mai putine zile si iata ca nu ne lasa in pace sa ne vedem de ale noastre cu sarbatorile si ne sileste tot de politicale sa discutam.
:dee :dee :dee Un gand bun pentru toata lumea.
Om trai si om vedea.Comentam dupa aceea. Cine stie ce ne mai aduce cutia cu surprize anul acesta din care sunt mai putine zile si iata ca nu ne lasa in pace sa ne vedem de ale noastre cu sarbatorile si ne sileste tot de politicale sa discutam.
:dee :dee :dee Un gand bun pentru toata lumea.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Verdictul CIJ
Despre delimitarea platoului continental |
fnicolici1 | 0 | 1.115 |
|
Atacurile electorale pe Internet interzise | roportal | 0 | 3.469 |
|