donez inimă ....naivă păi nu spusei...?nu-mi mai trebuie....
Scris 09 November 2006 - 11:07 PM
cui īi trebuie....?hai ...o dau gratis!faceţi listă repede. şi anunţaţi-mă dacă donaţi ceva.
Scris 09 November 2006 - 11:10 PM
De cand o inima naiva e de donat si nu de pastrat? O spui ca si cand nu ti-ar mai fi buna. Ce-i Vesperalule, cine te-a "naivizat" asa dureros?
Scris 09 November 2006 - 11:14 PM
ce vreau...aş vrea să nu mai stai pe gānduri totdeauna
să rāzi mai bine şi să-mi dai...
njhkwa hgjhgjrak ghjkaghjkbhgjghkj
Edit: scrie in romana pls nu ca si cum te-ai pus cu fundul pe tastatura vrem sa intelegem toti
să rāzi mai bine şi să-mi dai...
njhkwa hgjhgjrak ghjkaghjkbhgjghkj
Edit: scrie in romana pls nu ca si cum te-ai pus cu fundul pe tastatura vrem sa intelegem toti
Aceasta postare a fost editata de J0': 10 February 2007 - 09:34 PM
Scris 09 November 2006 - 11:15 PM
Vespe...ce ai patit...
don't be sad...te rog eu
Aceasta postare a fost editata de Angel of pain: 09 November 2006 - 11:15 PM
Scris 09 November 2006 - 11:15 PM
Vesperalule, d-asta erai tu suparat? Pai Licuriciul nu fura inimi, se joaca cu ele. Cred ca ti-ai scapat-o tu din greseala si zici ca ti-a furat-o el...
Eu cred ca altu-i baiul tau... iti arde de dat inima si nu ti-o fura nimeni, naiv ce esti. Crezi ca rosul bot zbatand e de procopseala... Nu e. Nimeni nu vrea sa se incarce de doamen ajuta cu o inima in plus. Abia o duc pe cea de-o au. Si p-aia o traiesc la jumatate. Ca inima e doamna pretentioasa - de-o deschizi s evrea taota traita. Asa, mai bine ne-o tinem sub cheie. Numai tu vrei sa ti-o dai si n-ai cui, vad!
Eu cred ca altu-i baiul tau... iti arde de dat inima si nu ti-o fura nimeni, naiv ce esti. Crezi ca rosul bot zbatand e de procopseala... Nu e. Nimeni nu vrea sa se incarce de doamen ajuta cu o inima in plus. Abia o duc pe cea de-o au. Si p-aia o traiesc la jumatate. Ca inima e doamna pretentioasa - de-o deschizi s evrea taota traita. Asa, mai bine ne-o tinem sub cheie. Numai tu vrei sa ti-o dai si n-ai cui, vad!
Scris 10 November 2006 - 12:57 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Discutia intr-un cuplu | Florin18cl | 34 | 6.741 |
|
Avem nevoie de iubire?
proiect |
dia.ana | 1 | 1.292 |
|
Pt ce se merita in viata,sa faci sacrificii?
Dragostea si viata profesionala |
Yvo | 15 | 9.716 |
|
Orgasme multiple la barbati | master_mind | 139 | 26.507 |
|
QUASIMODO!
Desertaciunea! |
ioanide | 1 | 3.479 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS