sau Inregistrare

• 25 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Colinde va plac? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 23 November 2006 - 05:36 PM

Vezi postareaAngel of pain, la Nov 23 2006, 07:32 PM, a spus:

si noi vrem sa trecem cu colinda pe la profesori anul acesta...ca deh, ultimul an la generala...vrem sa le facem o mica surpriza.... sa ne tina minte...sa aiba o amintire frumoasa despre noi...:(

Eu sunt in ultimul an la liceu..si la fel, am zis ca anul asta o facem lata.. :o: Ne gandeam sa incepem cu repetitiile de pe la inceputul lui decembrie...sau ma rog...daca nu reusim atunci..macar de pe 15 incolo.. Ca vrem sa ramana pentru totdeauna in memorii (ale nostre si ale profesorilor)Craciunul asta...sa fie cu totul special.macar pana la facultate :doh: cand "o s-o facem si mai si mai lata" :doh: :(

Aceasta postare a fost editata de dani_quinn: 23 November 2006 - 05:37 PM

0

#22 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 23 November 2006 - 05:40 PM

bravo...bravo.... :(
merci de idei...si noi ar mai trebui sa exersam...sa vedem totusi cum facem..ca mai sunt si afoni printre noi...stiu ca distractia conteaza...dar...nu vrem sa ne face de rusine :o: ... o sa-i cer cateva pareri la profesoara mea de muzica...sunt sigura ca ma va ajuta... :doh:
0

#23 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 23 November 2006 - 05:45 PM

Vezi postareaAngel of pain, la Nov 23 2006, 07:40 PM, a spus:

bravo...bravo.... :doh:
merci de idei...si noi ar mai trebui sa exersam...sa vedem totusi cum facem..ca mai sunt si afoni printre noi...stiu ca distractia conteaza...dar...nu vrem sa ne face de rusine :( ... o sa-i cer cateva pareri la profesoara mea de muzica...sunt sigura ca ma va ajuta... :(

:o: Crede-ma..n-ai vrea sa stii cum cantau astia cand au aparut la usa mea...Nu stiam cum sa-i bag mai repede in casa :doh: am hotarat sa nu urlam,ca se aude naspa (cred ca din 12 oameni...daca aveau voce placuta 5)..dar cand sunteti la gramada nu se simte asa tare..sa cante mai tare cei cu voce..si cei afoni..mai incet.. La inceputul fiecarei colinde aveam un coleg care incepea sa zica "Urmeaza colinda ... interpretata de clasa a XIa G, bla bla bla"..radeau profesorii la greu..ce mai, a fost misto

Aceasta postare a fost editata de dani_quinn: 23 November 2006 - 05:47 PM

0

#24 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 November 2006 - 05:48 PM

:doh: ah.... abia astept...sper sa nu plece gasca din localitate de sarbatori...chiar am vrea sa facem ceva inedit.... sa ne mai inveselim zilele de Craciun ... :( si desigur...sa aducem un zambet pe chipul profesorilor.....
cred ca ar merge ideea ta.... suntem vreo 4-5 care au voce placuta... trebuie sa ma ocup eu personal de asta...vreau ca totul sa iasa de minune..chiar daca...riscam sa ne facem de minune :o:
0

#25 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 23 November 2006 - 05:50 PM

Vezi postareaAngel of pain, la Nov 23 2006, 07:48 PM, a spus:

:( ah.... abia astept...sper sa nu plece gasca din localitate de sarbatori...chiar am vrea sa facem ceva inedit.... sa ne mai inveselim zilele de Craciun ... :doh: si desigur...sa aducem un zambet pe chipul profesorilor.....
cred ca ar merge ideea ta.... suntem vreo 4-5 care au voce placuta... trebuie sa ma ocup eu personal de asta...vreau ca totul sa iasa de minune..chiar daca...riscam sa ne facem de minune :o:

Important e sa va distrati... si eu sunt mereu cu organizarea, nu trece nimic daca nu e aprobat de mine..dupa ce au ajuns la mine, am hotarat sa mai scurtam din versuri, ca ne apuca Anul nou pana terminam :doh: pe langa 2 colinde cantate de toti, baietii au vrut sa cante numai ei 1...dar uneori canta numai jumatate din ea, ca se plictiseau :(
0

#26 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 November 2006 - 05:53 PM

trebuie sa imi fac deja o lista cu niste colinde....sa fie cunoscute totusi.... :o:
cat despre organizare....cand vine vorba de asa ceva....deseori se apeleaza la mine... mai ales ca... eh...am fost si in corul scolii si profesoara imi apreciaza... err...talentele....
off...a fost cam lipsit de modestie...ma scuzati :doh:
0

#27 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 23 November 2006 - 05:58 PM

Vezi postareaAngel of pain, la Nov 23 2006, 07:53 PM, a spus:

trebuie sa imi fac deja o lista cu niste colinde....sa fie cunoscute totusi.... :o:
cat despre organizare....cand vine vorba de asa ceva....deseori se apeleaza la mine... mai ales ca... eh...am fost si in corul scolii si profesoara imi apreciaza... err...talentele....
off...a fost cam lipsit de modestie...ma scuzati :doh:

Daca ai cu ce, de ce sa nu te lauzi?..era o melodie..parca de la partizan "Am cu ce" :( Noi am ales "Deschide usa crestine" pentru inceput..si eu am fost 2 ani in corul liceului(pt colinde) ..si am de acolo niste colinde misto..daca vrei iti trimit titlurile si versurile(la care nu le stii)
0

#28 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 November 2006 - 05:59 PM

ah....m-ar bucura :o:
si eu cam pentru asta mergeam la cor..pentru colinde...am cantat unele de-a dreptul frumoase...pacat ca le-am cam uitat... :doh:
noi cred ca vom incepe cu "cerul si pamantul"

Aceasta postare a fost editata de Angel of pain: 23 November 2006 - 06:00 PM

0

#29 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 23 November 2006 - 06:07 PM

Vezi postareaAngel of pain, la Nov 23 2006, 07:59 PM, a spus:

ah....m-ar bucura :doh:
si eu cam pentru asta mergeam la cor..pentru colinde...am cantat unele de-a dreptul frumoase...pacat ca le-am cam uitat... :(
noi cred ca vom incepe cu "cerul si pamantul"

AAaaaasaaa.... Deschide usa, crestine si cerul si pamantul..astea le cantam..bineinteles ca de-ale lui Hrusca...Prima data cand i-am ascultat colindele...il confundam cu alt cantaret, unul cu plete(mai sus un pic de umeri), putin ondulat, parul carunt si mustata..nush dc... Asta imi sigera vocea lui. Ador colindele lui :o: Asa..acum ca sa revin la promisiunea mea, colindele care le am de la cor se numesc "Leaganul lui Iisus" (sau "colo sus pe-un deal frumos", am gasit ambele variante), "Oila"..(asta era olteneasca parca..sau nu..nu-mi mai amintesc), "Zaurel de zaurel", "Noi in sara de Craciun" si "La lina fantana".. Aproape toate se canta pe 2-3 voci...eu eram la vocea a 2a..dar imi amintesc melodia si de la vocea 1.. a 3a voce erau baietii :( Imi zici la care vrei versurile..
0

#30 Utilizator offline   melon_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 06

Scris 23 November 2006 - 06:08 PM

imi amintesc si eu de vremea adolescentei, am mai cantat si eu la 3 biserici in cor, a fost super, mai faceam si bani nu zic, dar am petrecut moment de neuitat ! Si e minunat sa vestesti Nasterea lui Hristos in casele oamenilor: le mai descretesti mintile si le readuci zambetul pe buze amintindu-si de vremurile tineretii si de ce nu de D-zeu
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 25 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic