sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Colindatorii on-line Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alethia 

• Nimfa a padurii
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-June 06

Scris 09 November 2006 - 04:58 PM

Mai e o luna si un pic si urmeaza sa bata colindatorii la usa. Am observat ca lumea nu prea le deschide. Poate ca e din cauza banilor care nu me mai ajung sau poate din rautatea persoanelor.
Acum vine intrebarea. Ati accepta colindatori on-line? Acestia sunt cei care va trimit colinde prin mp sau e-mail. Exista si un avantaj: ei nu va cer plata materiala ca bani, covrigi, mere etc ci o plata virtuala. Ex: felicitari virtuale, Wallpapere ce infatiseaza fructe,dulciuri sau sticle de suc etc pe care le asteapta in mail.

Aceasta postare a fost editata de Catalin_Pop: 26 December 2006 - 03:13 PM

0

#2 Utilizator offline   Annomalia 

• bambola!!!!!!
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-August 05

Scris 09 November 2006 - 08:39 PM

Vezi postareaAlethia, la Nov 9 2006, 04:58 PM, a spus:

Mai e o luna si un pic si urmeaza sa bata colindatorii la usa. Am observat ca lumea nu prea le deschide. Poate ca e din cauza banilor care nu me mai ajung sau poate din rautatea persoanelor.
Acum vine intrebarea. A-ti accepta colindatori on-line? Acestia sunt cei care va trimit colinde prin mp sau e-mail. Exista si un avantaj ei nu va cer plata materiala ca bani, covrigi, mere etc ci o plata virtuala. Ex: felicitari virtuale, Wallpapere ce infatiseaza fructe,dulciuri sau sticle de suc etc pe care le asteapta in mail.

Cred ca e o idee geniala!!! :aranjare:
0

#3 Utilizator offline   Freyja 

• Angel With Silver Wings
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 06

Scris 09 November 2006 - 08:51 PM

ce sweet :aranjare:
0

#4 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 20 November 2006 - 08:32 PM

Cred ca motivul pentru care nu mai deschide lumea usa e pentru ca nu mai e acelasi lucru ca inainte..Acum cativa ani, cand eram eu copil, era o placere sa mergi la colindat..acum se merge numai pe bani..canta 2-3 strofe si alea false :D si imediat vor bani...unii mai au si pretentii..daca nu le convine suma iti zic in fata.. Eu merg cu colegii pe la profesori, familii si nu luam niciodata bani.. In schimb ne servesc cu pahare de vin..cu multe pahare de vin :D :)

Aceasta postare a fost editata de dani_quinn: 20 November 2006 - 08:32 PM

0

#5 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 26 November 2006 - 10:13 PM

Mi s-ar parea extrem de sec sa colinde cineva on-line. Nici daca ar face-o live, cu webcam, si n-ar fi aceeasi senzatie.

Eu unul - daca pana o sa am ocazia si posibilitatile sa primesc colindatori va ramane obiceiul - am de gand sa-i primesc in casa si sa-i tratez ca pe adevarati vestitori. Ceea ce nici ei nu se cred :tease:
0

#6 Utilizator offline   cristina.12222 

• andreea84
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-May 06

Scris 23 December 2006 - 08:41 PM

Reteta pentru un an bun

Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.

Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!

Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.

Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!

Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi

dragoste din belsug...

Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.

Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea
din fiecare dimineata!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea mea
Un An Nou darnic si bun " Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
:spiteful:

#7 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 26 December 2006 - 12:48 PM

Vezi postareaandreea84, la Dec 23 2006, 08:41 PM, a spus:

Reteta pentru un an bun

Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.

Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!

Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.

Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi

dragoste din belsug...

Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea
din fiecare dimineata!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea mea
Un An Nou darnic si bun " Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
:crazy:
:stars:

0

#8 Utilizator offline   Lumiere33 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-January 07

Scris 26 January 2007 - 08:41 PM

Isis..... :tease: :(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis olimpiada marina  6 5.847
Replici noi va rog ajutati-ma sa traduc din romana in macedoneste(aromana) Suzu  1 3.585
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Ce reprezinta Craciunul pentru voi?
fiindca tot se apropie..:)
L.M.  116 23.957
Topic inchis Atasamente Doza zilnica *nerecomandat minorilor* Absint  334 35.428
Topic inchis Sfarsitul lumii e aproape... deea_s  8 15.025