De ce barbatii isi bat joc de un suflet deschis? a?
Scris 09 November 2006 - 02:28 PM
o femeie care iubeste sincer si fara jocuri nu e apreciata ...de ce?
Scris 09 November 2006 - 02:31 PM
pentru ca de obicei o face naspa.
Adica se agata de gatul lui si nu-l lasa la o bere, il suna din 10 in 10 min sa-i spuna ca-l iubeste cand el are alte treburi, ii cere sa se pupe si sa se mangiie si incearca sa vada la el ca o iubeste fara implicare sexuala ... etc, etc, etc ...
La un moment dat el probabil ca-i spune: lasa-ma dreaq in pace ca esti nebuna! Si atunci ea zice ca a fost batjocorita in iubirea ei sincera...
Iubita mea, iubire sincera inseamna sa-l iubesti asa cum vrea el, nu cum vrei tu! Nimic altceva. Tine minte asta.
Adica se agata de gatul lui si nu-l lasa la o bere, il suna din 10 in 10 min sa-i spuna ca-l iubeste cand el are alte treburi, ii cere sa se pupe si sa se mangiie si incearca sa vada la el ca o iubeste fara implicare sexuala ... etc, etc, etc ...
La un moment dat el probabil ca-i spune: lasa-ma dreaq in pace ca esti nebuna! Si atunci ea zice ca a fost batjocorita in iubirea ei sincera...
Iubita mea, iubire sincera inseamna sa-l iubesti asa cum vrea el, nu cum vrei tu! Nimic altceva. Tine minte asta.
Scris 09 November 2006 - 03:14 PM
loveme, la Nov 9 2006, 02:31 PM, a spus:
pentru ca de obicei o face naspa.
nu sunt iubita ta
pai ... nu domle dar ...totusi ...numa' noi sa intelegem? dar barbatii de ce nu ne inteleg nevoile noastre? ca daca ne-ar satisface nevoile emotionale ne-am vedea de aragazul nostru si nu ne-am mai bla bla atata ...dar ... numai noi sa va intelegem pe domniile voastre ? ha?
Scris 09 November 2006 - 03:18 PM
Eheeee
Ti-o faci, de voie de nevoie
Eu am avut nevoie de ceva ani sa invat...sa desenez
Ti-o faci, de voie de nevoie
Eu am avut nevoie de ceva ani sa invat...sa desenez
Scris 09 November 2006 - 03:19 PM
stiu si eu sa desenez ...dar cateodata pur si simplu nu mai am mina sa creion ... nu mai am de unde da ...
Scris 09 November 2006 - 03:22 PM
nu-i nimic ... sapam... si carbune gasesti mai peste tot !! vointa trebuie ...
Aceasta postare a fost editata de aditm: 09 November 2006 - 03:24 PM
Scris 09 November 2006 - 03:24 PM
Prea dificil cu desenatul eu prefer sa vorbesc si daca nu ma asculta tip.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Eternul necunoscut, eterna poveste a doamnelor si domnisoarelor |
Maąt | 260 | 16.910 |
|
Barbati intretinuti | Strut | 70 | 5.242 |
|
Lumea asta.. | Brabiutza | 106 | 7.589 |
|