Atletism Mai alearga cineva??? - teme combinate
Scris 27 September 2006 - 02:14 PM
Am deschis acest topic nou sa vad daca mai exista iubitori sau practicanti de atletism in tara noastra.Asa ca daca va place sau il practicati...
Scris 27 September 2006 - 02:34 PM
In frageda'mi copilarie am practicat atletismul ... ce vremuri ... si cate succese ... ce vremuri ... imi amintesc si de doamna profesoara care m'a sprijinit foarte mult ... ce vremuri ... pacat ca am renuntat cand era mai frumos ... asta'i viata ... da da da si acum imi amintesc de concursul de la Arad ... am luat locul I ... ce fericita am coborat din tren la intoarcere cu diploma in mana si m'am aruncat in bratele tatalui meu ... ma astepta de fiecare data .... ce vremuri ...
Scris 27 September 2006 - 05:10 PM
soarele, la Sep 27 2006, 03:34 PM, a spus:
In frageda'mi copilarie am practicat atletismul ... ce vremuri ... si cate succese ... ce vremuri ... imi amintesc si de doamna profesoara care m'a sprijinit foarte mult ... ce vremuri ... pacat ca am renuntat cand era mai frumos ... asta'i viata ... da da da si acum imi amintesc de concursul de la Arad ... am luat locul I ... ce fericita am coborat din tren la intoarcere cu diploma in mana si m'am aruncat in bratele tatalui meu ... ma astepta de fiecare data .... ce vremuri ...
Wow in sfarsit cineva care a facut atletism si isi aminteste cu drag de asta!
Dar daca ai putea sa dai mai multe detalii(ce proba?acel concurs a fos cumva un campionat national?etc...)
ps:Si eu fac atletism la css Targoviste (3000-5000)
Scris 08 November 2006 - 08:51 PM
Cum vi se pare atletismu????
Il practica cineva?
Vreti sa va apucati de asa ceva?...sau vi se pare o prostie?
Il practica cineva?
Vreti sa va apucati de asa ceva?...sau vi se pare o prostie?
Contact
Facebook
Twitter
RSS