persoane dificile! de ce cu trecerea timpului e din ce in ce mai greu sa gasesti persoana
Scris 08 November 2006 - 08:09 PM
nu stiu daca e doar o impresie a mea sau e chiar asa!am 24 de ani si cam de 2 ani sunt singura!nu reusesc sa gasesc o persoana care sa-mi placa cu adevarat.gasesc mereu cate un defect la orice persoana cu care incerc sa am un raport!oare cer prea mult ? Voi ce parerre aveti?vi se intampla si voua?
Scris 08 November 2006 - 08:28 PM
SCUZATI!Nu am terminat fraza!Intrebarea era:DE CE CU TRECEREA TIMPULUI E DIN CE IN CE MAI GREU SA GASESTI PERSOANA POTRIVITA?
Scris 08 November 2006 - 10:46 PM
Nici una, asa ca o s-o trecem la amoare.
Topic mutat la sectiunea Dragoste.
Topic mutat la sectiunea Dragoste.
Scris 08 November 2006 - 11:20 PM
ei, mai gresim, cum nu??
Pai de ce gasesti greu?? eu spun pentru ca fiecare om, cu trecerea timpului devine mai "pretentios", nu mai are acea doza de inconstienta....
Pai de ce gasesti greu?? eu spun pentru ca fiecare om, cu trecerea timpului devine mai "pretentios", nu mai are acea doza de inconstienta....
Scris 09 November 2006 - 12:25 AM
multi zic ca trece timpul si oamenii se schimba ..fals devin mai prosti atata tot ..gandestete de ce o sa dai acuma ca vine generatia guta si maimuta din urma
Scris 09 November 2006 - 12:17 PM
clotilde, la Nov 8 2006, 10:09 PM, a spus:
nu stiu daca e doar o impresie a mea sau e chiar asa!am 24 de ani si cam de 2 ani sunt singura!nu reusesc sa gasesc o persoana care sa-mi placa cu adevarat.gasesc mereu cate un defect la orice persoana cu care incerc sa am un raport!oare cer mult ? Voi ce parerre aveti?vi se intampla si voua?
fa o lista cu defectele tale, apoi confrunta defectele tale, cu ale persoanei care-ti place
Scris 09 November 2006 - 12:32 PM
clotilde, la Nov 8 2006, 10:09 PM, a spus:
nu stiu daca e doar o impresie a mea sau e chiar asa!am 24 de ani si cam de 2 ani sunt singura!nu reusesc sa gasesc o persoana care sa-mi placa cu adevarat.gasesc mereu cate un defect la orice persoana cu care incerc sa am un raport!oare cer prea mult ? Voi ce parerre aveti?vi se intampla si voua?
Si eu sunt la fel....la 27 de ani...nu e vorba de latura sexuala a unei relatii,aia o gasesc la tot pasul ci imi lipseste partea spirituala.....sa iubesc si sa fiu iubit....aici e buba.
Scris 09 November 2006 - 12:43 PM
aici e marea buba...toti cautam asta ...aia mai cuminti sau mai norocosi o gasim
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un idiot vb despre dragoste | Demiurgul | 25 | 9.819 |
|
Decizie finala | albella | 23 | 7.987 |
|
In asteptarea divortului | nightwish | 107 | 10.749 |
|
|