sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

probleme la far cry1 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   tony23 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 08 November 2006 - 06:08 PM

Va rog frumos cine ma poate ajuta. Joc de ceva timp Far Cry 1. Un joc bestial as putea spune dar am o problema. Am ajuns la stage-ul in care trebuie sa o caut pe Valerie si sa o salvez. M-am chinuit sa o gasesc,am gasit-o dar de acolo nu mai stiu ce trebuie sa fac. Pur si simplu Valerie sta pe loc tintind cu arma spre perete si nu zice nimic. M-am uitat la obiectivele mele si acolo scrie "Save Valerie". Sunt intr-o camera in care mai exista o usa dar nu se deschide. Ma gandesc sa nu fie vre-un bug de la joc ori mi-a scapat ceva. Va rog cine poate sa ma ajute pls. Astept raspunsuri cat mai repede sa nu fiu navoit sa sterg jocul cu parere de rau.
0

#2 Utilizator offline   driagosh 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 08 November 2006 - 06:42 PM

Vezi postareatony23, la Nov 8 2006, 06:08 PM, a spus:

Va rog frumos cine ma poate ajuta. Joc de ceva timp Far Cry 1. Un joc bestial as putea spune dar am o problema. Am ajuns la stage-ul in care trebuie sa o caut pe Valerie si sa o salvez. M-am chinuit sa o gasesc,am gasit-o dar de acolo nu mai stiu ce trebuie sa fac. Pur si simplu Valerie sta pe loc tintind cu arma spre perete si nu zice nimic. M-am uitat la obiectivele mele si acolo scrie "Save Valerie". Sunt intr-o camera in care mai exista o usa dar nu se deschide. Ma gandesc sa nu fie vre-un bug de la joc ori mi-a scapat ceva. Va rog cine poate sa ma ajute pls. Astept raspunsuri cat mai repede sa nu fiu navoit sa sterg jocul cu parere de rau.

e un joc misto rau far cry dar are o problema mare,bugurile.asa am patit si eu la unele misiuni si a trebui sa le iau de la inceput.mai fa odata misiunea si vezi daca merge.daca nu ia jocul de la inceput :roll:
0

#3 Utilizator offline   tony23 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 November 2006 - 12:18 AM

multumesc mult pt sfat. am sa incerc sa iau misiunea de la inceput si am sa te anunt daca mi-a mers asa cum ai spus tu. multa bafta :tease:
0

#4 Utilizator offline   tony23 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 November 2006 - 06:19 PM

. am reluat misiunea de la inceput si a mers asa cum ai spus tu . multumesc pt sfat ;)
0

#5 Utilizator offline   Ameriknu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-November 06

Scris 23 December 2006 - 02:23 AM

Far Cry este frumos realizat dar ca idee a dat cu bata in balta. Eu l-am terminat odata si nu m-as mai apuca de el... pur si simplu nu este rejucabil. Poate ca l-as instala doar sa joc in Multiplayer, dar servere canci.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse