Va rog frumos cine ma poate ajuta. Joc de ceva timp Far Cry 1. Un joc bestial as putea spune dar am o problema. Am ajuns la stage-ul in care trebuie sa o caut pe Valerie si sa o salvez. M-am chinuit sa o gasesc,am gasit-o dar de acolo nu mai stiu ce trebuie sa fac. Pur si simplu Valerie sta pe loc tintind cu arma spre perete si nu zice nimic. M-am uitat la obiectivele mele si acolo scrie "Save Valerie". Sunt intr-o camera in care mai exista o usa dar nu se deschide. Ma gandesc sa nu fie vre-un bug de la joc ori mi-a scapat ceva. Va rog cine poate sa ma ajute pls. Astept raspunsuri cat mai repede sa nu fiu navoit sa sterg jocul cu parere de rau.
Pagina 1 din 1
probleme la far cry1
Scris 08 November 2006 - 06:42 PM
tony23, la Nov 8 2006, 06:08 PM, a spus:
Va rog frumos cine ma poate ajuta. Joc de ceva timp Far Cry 1. Un joc bestial as putea spune dar am o problema. Am ajuns la stage-ul in care trebuie sa o caut pe Valerie si sa o salvez. M-am chinuit sa o gasesc,am gasit-o dar de acolo nu mai stiu ce trebuie sa fac. Pur si simplu Valerie sta pe loc tintind cu arma spre perete si nu zice nimic. M-am uitat la obiectivele mele si acolo scrie "Save Valerie". Sunt intr-o camera in care mai exista o usa dar nu se deschide. Ma gandesc sa nu fie vre-un bug de la joc ori mi-a scapat ceva. Va rog cine poate sa ma ajute pls. Astept raspunsuri cat mai repede sa nu fiu navoit sa sterg jocul cu parere de rau.
e un joc misto rau far cry dar are o problema mare,bugurile.asa am patit si eu la unele misiuni si a trebui sa le iau de la inceput.mai fa odata misiunea si vezi daca merge.daca nu ia jocul de la inceput
Scris 10 November 2006 - 12:18 AM
multumesc mult pt sfat. am sa incerc sa iau misiunea de la inceput si am sa te anunt daca mi-a mers asa cum ai spus tu. multa bafta
Scris 12 November 2006 - 06:19 PM
. am reluat misiunea de la inceput si a mers asa cum ai spus tu . multumesc pt sfat
Scris 23 December 2006 - 02:23 AM
Far Cry este frumos realizat dar ca idee a dat cu bata in balta. Eu l-am terminat odata si nu m-as mai apuca de el... pur si simplu nu este rejucabil. Poate ca l-as instala doar sa joc in Multiplayer, dar servere canci.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum pot sa descarc jocul Gta San Andreas GRATIS de pe internet si sa mearga | piratul | 1 | 63.689 |
|
Star Wars KotOR II : The Sith Lords | FrostFire | 1 | 4.897 |
|
Matrix path of neo | AAlleexxx | 0 | 2.196 |
|
Diablo 3 | korint_uk | 10 | 11.760 |
|
AJUTOR VA ROG
Rainbow six vegas |
petreaflx | 1 | 2.297 |
Contact
Facebook