sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

partaj Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   oanatomy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 08 November 2006 - 03:05 PM

Stimati domni,
Problema mea este urmatoarea: parintii mei au divortat si au facut un partaj in urma caruia tribunalul a estimat apartamentul la o valoare,mama a platit in rate jumatatea de ap care i se cuvenea tatalui pt a ramane ea cu ap.tribunalul a fost de acord si mama in fiecare luna ii platea tatalui suma respectiva prin frate care era si martor,la terminarea platii au facut un act prin care tata a semnat ca a primit suma si renunta la partea lui din apartament. Intrebarea mea este daca el mai poate face ceva cu ajutorul vreunui avocat "binevoitor" ca sa o lase pe mama fara apartament? Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 08 November 2006 - 11:00 PM

trebuie sa mearga sa intabuleze casa doar pe numele mamei tale... dupa ce e facuta treaba asta, nu mai poate face nimic. mergeti cu toate actele la notar, va sti el ce sa faca, inclusiv semnatura tatalui ca renunta si ca recunoaste ca a primit banii. Se poate sa gresesc, am intrebat si eu la randul meu.... Bafta!
0

#3 Utilizator offline   anza 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-November 06

Scris 29 November 2006 - 02:33 PM

am nevoie de un raspuns cat se poate de clar si cuprinzator:in cazul unui partaj care este procentul ce revine fiecarui membru avand in vedere ca au si un copil?copilul beneficiaza de vreun drept la acel imobil?

VA MULTUMESC ANTICIPAT....A.N
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis se poate construi? jenu  0 3.284
Topic inchis start pentru tineri dornici sa inceapa propria lor afacere Daminis  7 1.991
Topic inchis Ce se mai intampla la vamile noastre?
Cat de tare esti vamuit si ce mai ai voie sa scoti din tara?
DavidHC  2 1.131
Topic inchis Sfat juridic referitor la un testament
Testament olograf din 1955
Camelia D  0 4.359
Topic inchis PRo sau Contra : PEDEAPSA CU MOARTEA master_mind  8 8.846