Am 19 ani iar problema mea a inceput de acum 2 3 saptamani .. cand m`am trezit pe la 2 noaptea cu organismul dat peste cap,stari de voma,dureri ingrozitoare de burta.Am asteptat sa-mi treaca 2 saptamani, insa ele tot persistau .. asa ca m`am hotarat sa-mi fac analize.La sange toate analizele perfecte(scaun si urina de asemenea).Azi dimineata dupa ce mi`am facut si ecografie mi`a iesit colecistul ( nu ma pricep prea bine sper ca asa se numeste , in orice caz legat de fiere) de 2 .5 ori mai mare decat normal... doctora de acolo m-a sfatuit sa nu ma controleze chirurgul pt ca sigur m-ar baga in operatie.. si sa incerc un tratament inainte.
Imi este foarte frica deoarece eu nu am avut probleme cu sanatatea .. cu operatii spitale etc.. si de aceea am nevoie de sfaturi. Maine o sa ma duk si la medicul de familie sa ma lamureasca intr`un fel .. nu stiu dak e bine sa scot fierea.. nu stiu ce efecte implica .. Ce sa mai.. tremur de spaima
daca cineva are timp sau se pricepe va rog mult nu ezitati sa va spuneti parerea
Aceasta postare a fost editata de tzo: 07 November 2006 - 08:55 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis