Cum pot sa fiu bine dispus?
Scris 06 November 2006 - 09:37 PM
vreau k atunci cand ies din casa sa ies cu zambetul pe buze nu trsit si obosit
Scris 07 November 2006 - 12:06 PM
SpectraWave, la Nov 6 2006, 11:37 PM, a spus:
Pai cand iesi din casa fii vesel, cu zambetul pe buze. Propune-ti sa faci chestia asta si persevereaza, totul tine de cat de mult vrei. Te simti exact asa cum vrei tu sa te simti.
Scris 08 November 2006 - 12:44 AM
SpectraWave, la Nov 6 2006, 10:37 PM, a spus:
In primul si-n primul rand, am sa-ti dau un sfat pe care l-am primit si eu la randul meu: gandeste rational, nu mai gandi cu inima. Cand vei inceta sa-ti torturezi mintea, va disparea si tristetea din suflet. Sufletul e pentru sentimente, iar mintea pentru gandire. Nu viceversa.
Iar cat despre oboseala, iti recomand repaus fizic/psihic. Depinde pe ce fond este oboseala. Poate fi stres sau oboseala fizica. In ambele cazuri, repausul este binevenit.
Scris 08 November 2006 - 01:10 AM
S_W, cam scurt mesajul tau... e in gluma? Nici noi nu stim cum sa facem sa ne simtim bine, dar o luam de la cauza problemelor. Ca in bancul urmator: un astronom se duce la un psihiatru si ii spune: domnule doctor, am o problema - nu reusesc sa ma adun; totul imi pare foarte complicat, ma gandesc prea mult si totul mi se incetoseaza in minte si nu mai stiu ce sa fac. Doctorul ii spune - bine, hai sa vedem despre ce e vorba, povesteste-mi cum a inceput totul. Pai, zice astronomul, totul a inceput cu BIG-BANG-ul ...
Daca vrei, poti sa ne povestesti si noua ce se intampla si de ce.
Daca vrei, poti sa ne povestesti si noua ce se intampla si de ce.
Scris 08 November 2006 - 11:04 PM
master_mind, esti foarte rau cu noi... tu stii o sursa si nu ne-o spui si noua???!!!
Scris 26 January 2007 - 03:42 PM
CUM SA FII BINE DISPUS DACA TE PLICTISESTI LA SERVICIU? SAU N-AI CHEF DE NIMIC?......
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Nemo! | 210 | 14.808 |
|
Nu stiu ce este mai bine pt copilul meu | Guest_loredana_* | 7 | 1.018 |
|
ACT - Terapia prin acceptare si angajament
sau cum l-a intalnit Skinner pe Buddha |
Brukner | 19 | 3.432 |
|
Serialul Seinfeld - o enciclopedie de nevroza si psihopatologie la graniţa normalului cu patologicul | Cleric Prestřn | 9 | 5.408 |
|
Suicidul
- de ce? |
Nemo! | 465 | 23.501 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS