Canapea extensibila ce calitati trebuie sa aiba
Scris 06 November 2006 - 01:47 PM
Scris 06 November 2006 - 09:37 PM
primola, la Nov 6 2006, 04:47 AM, a spus:
Sa nu fie din segmente !!! UNA bucata si partea extensibila la fel sa fie o bucata atasata de partea principala sa arete ca un pat normal.
Eu o singura data am avut din asta in State dar nu mi-a placut pentru ca folosind ca mobila de stat pe ea, lasa urme, se lasa si cand l-am desfacut era o groapa mai adinca decat in alta parte.
Pot sa te intreb pentru ce economisesti locul patului ???
Daca nu doarme nimeni pe ea, merge, insa sa nu-ti pui copilul pe niste chestii pe care nu se doarme defapt !!! ca o sa aibe dureri groaznice.
A patit o cunostinta de a mea care a pus Futon in loc de pat normal sa fie la moda !!!
Scris 07 November 2006 - 02:57 PM
Olga Khan, la Nov 6 2006, 11:37 PM, a spus:
Eu o singura data am avut din asta in State dar nu mi-a placut pentru ca folosind ca mobila de stat pe ea, lasa urme, se lasa si cand l-am desfacut era o groapa mai adinca decat in alta parte.
Pot sa te intreb pentru ce economisesti locul patului ???
Daca nu doarme nimeni pe ea, merge, insa sa nu-ti pui copilul pe niste chestii pe care nu se doarme defapt !!! ca o sa aibe dureri groaznice.
A patit o cunostinta de a mea care a pus Futon in loc de pat normal sa fie la moda !!!
eu nu vreau sa fac parada modei mai ales ca am la dispozitie doar o camera in care sa traiesc.vreau s-o fac spatioasa cat de cat,sa ma pot misca nitel prin ea.am gasit ceva canapea cu saltea relaxa,ar fi o optiune.multumesc de raspuns.
Scris 18 October 2010 - 07:43 PM
Fisiere atasate
-
Easy_sleep1.jpg (35.07K)
Number of downloads: 20 -
easy_sleep_2.jpg (13.68K)
Number of downloads: 16 -
easy_sleep_3.jpg (9.83K)
Number of downloads: 18 -
easy_slepp_4.jpg (20K)
Number of downloads: 13
Scris 18 October 2010 - 07:47 PM
Scris 18 October 2010 - 08:18 PM
Vezi cat de tare este,daca se simt inbinarile intre segmente,daca e destul de lunga (sa nu te trezesti ca iti ies picioarele afara...sau ca trebuie sa dormi cu capul lipit de tablie ca sa incapi in ea...)
A,uitasem -daca tot vrei sa faci economie de spatiu,nu ar strica sa aiba si o "lada" (spatiu pentru depozitare) in care sa poti baga plapuma si pernele.
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 18 October 2010 - 09:08 PM
Scris 02 November 2010 - 01:27 PM
Petrolian, la Oct 18 2010, 07:43 PM, a spus:
ai mei au avut o canapea asemănătoare īnainte de '89
chiar era uşor de manevrat şi comfortabilă la dormit
problema era că tapiţeria era urātă, iar o cuvertură drăguţă nu rezista la săriturile noastre
aici e rezolvată problema pt că văd că tapiţeria e frumoasă şi are culori diferite
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Detergent automat,de care folositi?
care vi se pare bun? |
gabimok | 9 | 4.961 |
|
Curatare var lavabil | el_gahel | 1 | 6.874 |
|
Cursuri operator in industria uleiului