sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Canapea extensibila ce calitati trebuie sa aiba Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   primola 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 05

Scris 06 November 2006 - 01:47 PM

pentru ca as vrea sa fac economie de spatiu intr-o camera micuta ma gandeam sa-mi cumpar o canapea extensibila..cam cum ar trebui sa fie(ca si materiale de constructie) sa fie rezistenta,la ce sa ma uit cand o cumpar?
0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 06 November 2006 - 09:37 PM

Vezi postareaprimola, la Nov 6 2006, 04:47 AM, a spus:

pentru ca as vrea sa fac economie de spatiu intr-o camera micuta ma gandeam sa-mi cumpar o canapea extensibila..cam cum ar trebui sa fie(ca si materiale de constructie) sa fie rezistenta,la ce sa ma uit cand o cumpar?

Sa nu fie din segmente !!! UNA bucata si partea extensibila la fel sa fie o bucata atasata de partea principala sa arete ca un pat normal.

Eu o singura data am avut din asta in State dar nu mi-a placut pentru ca folosind ca mobila de stat pe ea, lasa urme, se lasa si cand l-am desfacut era o groapa mai adinca decat in alta parte.

Pot sa te intreb pentru ce economisesti locul patului ???

Daca nu doarme nimeni pe ea, merge, insa sa nu-ti pui copilul pe niste chestii pe care nu se doarme defapt !!! ca o sa aibe dureri groaznice.

A patit o cunostinta de a mea care a pus Futon in loc de pat normal sa fie la moda !!!
0

#3 Utilizator offline   primola 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 05

Scris 07 November 2006 - 02:57 PM

Vezi postareaOlga Khan, la Nov 6 2006, 11:37 PM, a spus:

Sa nu fie din segmente !!! UNA bucata si partea extensibila la fel sa fie o bucata atasata de partea principala sa arete ca un pat normal.

Eu o singura data am avut din asta in State dar nu mi-a placut pentru ca folosind ca mobila de stat pe ea, lasa urme, se lasa si cand l-am desfacut era o groapa mai adinca decat in alta parte.

Pot sa te intreb pentru ce economisesti locul patului ???

Daca nu doarme nimeni pe ea, merge, insa sa nu-ti pui copilul pe niste chestii pe care nu se doarme defapt !!! ca o sa aibe dureri groaznice.

A patit o cunostinta de a mea care a pus Futon in loc de pat normal sa fie la moda !!!

eu nu vreau sa fac parada modei mai ales ca am la dispozitie doar o camera in care sa traiesc.vreau s-o fac spatioasa cat de cat,sa ma pot misca nitel prin ea.am gasit ceva canapea cu saltea relaxa,ar fi o optiune.multumesc de raspuns.
0

#4 Utilizator offline   Petrolian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-August 10

Scris 18 October 2010 - 07:43 PM

Eu am dormit foarte mult timp pe o canapea extensibila si de cele mai multe ori mi s-a stricat sistem de inchidere si deschidere. Va recomand sa luati o canapea care sa se desfaca fara un sistem de fier. O astfel de canapea puteti vedea īn poze, mai jos. E destul de scumpa dar sunt sigura ca se gaseste una asemanatoare in Romania dar mai ieftina.

Fisiere atasate

0

#5 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 18 October 2010 - 07:47 PM

Sistemele metalice de inchidere/pliere fabricate in ultimii ani nu mai sunt asa proaste (mai ales daca sunt de import :blink:), dar trebuie sa fii atent mai ales la stofa in care e imbracata canapeaua si la calitatea custaurilor. Se desfac ceva de speriat!
0

#6 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 18 October 2010 - 08:18 PM

Eu zic sa o...probezi,inainte de a o lua.Fara jena.
Vezi cat de tare este,daca se simt inbinarile intre segmente,daca e destul de lunga (sa nu te trezesti ca iti ies picioarele afara...sau ca trebuie sa dormi cu capul lipit de tablie ca sa incapi in ea...)
A,uitasem -daca tot vrei sa faci economie de spatiu,nu ar strica sa aiba si o "lada" (spatiu pentru depozitare) in care sa poti baga plapuma si pernele.

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 18 October 2010 - 09:08 PM

0

#7 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 02 November 2010 - 01:27 PM

Vezi postareaPetrolian, la Oct 18 2010, 07:43 PM, a spus:

Eu am dormit foarte mult timp pe o canapea extensibila si de cele mai multe ori mi s-a stricat sistem de inchidere si deschidere. Va recomand sa luati o canapea care sa se desfaca fara un sistem de fier. O astfel de canapea puteti vedea īn poze, mai jos. E destul de scumpa dar sunt sigura ca se gaseste una asemanatoare in Romania dar mai ieftina.

ai mei au avut o canapea asemănătoare īnainte de '89
chiar era uşor de manevrat şi comfortabilă la dormit
problema era că tapiţeria era urātă, iar o cuvertură drăguţă nu rezista la săriturile noastre

aici e rezolvată problema pt că văd că tapiţeria e frumoasă şi are culori diferite
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Masina de cusut
cum se foloseste
LadyAnna  10 11.975
Replici noi mucegai pe faianta?