Mai sunt si alti fani ai genului?
Dirty talk O alta fata a noastra
Scris 06 November 2006 - 03:16 PM
mie nu.
atata ma f** in gura si pe unde mai apuc cu totii prostii la serviciu si pe strada, incat acasa am nevoie de doza mea zilnica de armonie.
Deci ... stiu ca se spune ca nevasta tre sa fie curva in pat ... insa parca mai mult ma excita o doamna
Ok, domnii si doamnele mele
n'am nimic impotriva exemplelor, dar puteti sa le dati cu stelute pt ca cine trebuie sa inteleaga, va intelege.
Multam!
atata ma f** in gura si pe unde mai apuc cu totii prostii la serviciu si pe strada, incat acasa am nevoie de doza mea zilnica de armonie.
Deci ... stiu ca se spune ca nevasta tre sa fie curva in pat ... insa parca mai mult ma excita o doamna
Ok, domnii si doamnele mele
Aceasta postare a fost editata de Anca/Maria: 06 November 2006 - 03:49 PM
Scris 06 November 2006 - 03:29 PM
Pe prietena mea, de ex,o excita foarte mult sa-i soptesc porcos in timpul actului sexual si... chiar si in timpul preludiului.
Oricum, si mie imi placeau kestiile astea de mai mult timp dar abea de curand am putut sa mi le exteriorizez "in liniste" ...
Scris 06 November 2006 - 03:45 PM
Eu nu pot da exemple...Chestiile astea vin spontan in timplul actului sexual...pur si simplu exprimi ce itit trece prin minte...
La inceput mi s-a parut ciudat...dar apoi am devenit ahtiata dupa asa ceva...Sunt de parere ca aceasta exprimare libera imbogateste foarte mult actul sxual dandu-i alta dimensiune...
La inceput mi s-a parut ciudat...dar apoi am devenit ahtiata dupa asa ceva...Sunt de parere ca aceasta exprimare libera imbogateste foarte mult actul sxual dandu-i alta dimensiune...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
SFATURI UTILE in dragoste
-pentru fete- |
zexelica | 20 | 7.555 |
|
de ce barbatii inseala persoana iubita | just be | 4 | 4.923 |
|
Relatie platonica, prietenie, sau altceva?
...pareri... |
Malkia | 131 | 10.010 |
|
Am coarne sau doar paranoia?
Vrea altceva sau sunt nebun? |
InPing | 149 | 5.444 |
|
dragoste
azi mam comb cu o fata si nush sa o sarut!!! |
CristyMan | 42 | 12.005 |
Contact
Facebook