Cearcane
Scris 01 June 2007 - 05:38 AM
cearcanele apar din cauza slabei circulatii a sangelui de la nivelul fetei si se accentueaza din cauze diverse nesomn, lipsa hidratarii etc,am avut aceasta problema pana am inceput sa folosesc cosmetica Hemel(crema ,demachiant si o data pe saptamana masca)ar trebui sa incercati, merita.
Scris 02 June 2007 - 09:35 PM
Emanu3l, la May 25 2007, 10:18 PM, a spus:
Ei dragi romani
ziceti si mie o metoda cum sa scap de cearcani ... ca is prea accentuati si am incercat o saptamana sa dorm si sa las calcu si nu a fost nici un rezultat bun
va rog ajutatima fratilor doar suntem romani
eu stiam ca se zice cearcanele.
Scris 17 June 2007 - 01:42 AM
fetele..eu mi-am rezolvat prob cu cearcanele sau cearcanii cum va suna voua mai bine.......exista o crema din gama artistry.....mai ales pt cei care poarta ochhelari si stau cu nasu lipit d emonitor-ca myny-
e super tare pt k relaxeaza extraordinar de mult si reduce ceracanele in ami putin de o sapt.....e adevart k costa 94.50 ron da tine vreo 8 luni..dc dai..ca neamu' prostse foloseste fff putin..eu a ras cand mi-a fost data sa o incerc!!!!adik cum s apun asa putin.....da..era adevarat!!!dc nu reusiti sa rezolvati prob asta sau ma rog va doriti sa o rezolvati cu adevart..astept un mail de la voi(danutza_psihko@yahoo.com)va pup si ne mai citim p-aici k mai stiu si alte trucuri.....pa
Scris 19 June 2007 - 09:32 PM
dana_artist, la Jun 17 2007, 02:42 AM, a spus:
fetele..eu mi-am rezolvat prob cu cearcanele sau cearcanii cum va suna voua mai bine.......exista o crema din gama artistry.....mai ales pt cei care poarta ochhelari si stau cu nasu lipit d emonitor-ca myny-
e super tare pt k relaxeaza extraordinar de mult si reduce ceracanele in ami putin de o sapt.....e adevart k costa 94.50 ron da tine vreo 8 luni..dc dai..ca neamu' prostse foloseste fff putin..eu a ras cand mi-a fost data sa o incerc!!!!adik cum s apun asa putin.....da..era adevarat!!!dc nu reusiti sa rezolvati prob asta sau ma rog va doriti sa o rezolvati cu adevart..astept un mail de la voi(danutza_psihko@yahoo.com)va pup si ne mai citim p-aici k mai stiu si alte trucuri.....pa
cum ii zice la crema si din ce magazin ai luat-o?
Scris 19 June 2007 - 09:41 PM
eu am cearcane de cand eram mica. Daca stie cineva sa-mi spuna de ce.. I-as fi recunoscatoare.
Scris 19 June 2007 - 10:37 PM
buna!!la crema ii zice "artistry-crema regeneratoare pt ochi" singurul dezavantaj este ca se distribuie cu circuit inchis.......poate d-asta e si asa de reusita...habar n-am..oricum dc ti-o doresti cu adevarat eu pot orbi cu cea de la care am achizitionat-o da-mi un mail danao_05@yahoo.com si-ti dau un nr d etel..nu cred k il pot posta aici!!!!te pup si sper sa te pot ajuta sa rezolvi prob asta!!!!
Scris 20 June 2007 - 12:08 PM
eu am cearcane tot timpul indiferent ca sunt obosita sau nu.... si mama zice ca de camd am inceput scoala de pe la 7 ani a inceput toata povestea asta..
in ultimul timp mi se pare deranjanta chestia asta, si am inceput sa folosesc fond de ten dar imi distrug fata
Si cand sunt si foarte obosita parca as fi primit un pumn in fata
in ultimul timp mi se pare deranjanta chestia asta, si am inceput sa folosesc fond de ten dar imi distrug fata
Si cand sunt si foarte obosita parca as fi primit un pumn in fata
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dermoanaliza pielii | carmen20078 | 5 | 2.561 |
|
help |
baby_girl | 63 | 28.045 |
|
Ceaiul verde | amoramo44 | 19 | 25.983 |