KoRn
Scris 04 November 2006 - 11:05 AM
Imi place Korn la nebunie! La instrumental sunt fffffff buni si vocea solistului e perfecta... Piesele mele preferate sunt "Falling away from me" si"Freak on a leash"...
Voi ce credeti?
Voi ce credeti?
Scris 04 November 2006 - 11:16 AM
korn e o trupa tare. tin minte ca eram in clasa a 8-a parca si am auzit freak on a leash. dupa aia a venit falling away from me si mi-am dat seama ca-mi pla oamenii astia
. trebuie sa ai o anume dispozitie sa asculti korn. eu i-am ascultat foarte mult cand eram suparat. printre favorite am trash, lets get this party started, a.d.i.d.a.s. good god, did my time, coming undone si twist
Scris 04 November 2006 - 11:20 AM
seraphimovic, la Nov 4 2006, 01:16 PM, a spus:
korn e o trupa tare. tin minte ca eram in clasa a 8-a parca si am auzit freak on a leash. dupa aia a venit falling away from me si mi-am dat seama ca-mi pla oamenii astia
. trebuie sa ai o anume dispozitie sa asculti korn. eu i-am ascultat foarte mult cand eram suparat. printre favorite am trash, lets get this party started, a.d.i.d.a.s. good god, did my time, coming undone si twist 
Avem gusturi foarte asemenatoare!
Scris 17 March 2007 - 12:04 PM
KoRn- Coming Undone
melodia e de pe Unpligged, albumul nou de la KoRnsi e printre cele mai bune melodii de-ale lor, iar videoclipul... no comment
vizionare placuta!
melodia e de pe Unpligged, albumul nou de la KoRnsi e printre cele mai bune melodii de-ale lor, iar videoclipul... no comment
vizionare placuta!
Scris 24 March 2007 - 08:16 PM
Sunt buni, imi plac si mie! Si duetul lor recent cu Amy Lee de la Evanescense e foarte reusit!
Scris 29 March 2007 - 10:51 PM
hi..sunt noua pe aici.
m-am hotarat sa ma inregistrez pt ca..imi place ce citesc aici.
one question..
cine imi da pls duetul cu amy lee?
pls pm me..
m-am hotarat sa ma inregistrez pt ca..imi place ce citesc aici.
one question..
cine imi da pls duetul cu amy lee?
pls pm me..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Graveworm | Halloween | 19 | 7.894 |
|
|
Guns N` Roses | 50 | 13.900 |