sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

candita Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ccorleone11 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 03 November 2006 - 03:21 PM

buna tuturor sunt noua dar sper sa ma ajutati si pe mine.....va rog, am candidoza de vreo jumatate de an ,la inceput nu era asa de grav am mers la medic si a zis ca am vulvo vaginita am facut tratament dar nu mi a trecut si acum s a cam agravat am mancarimi si uneori usturimi nu stiu ce sa mai fac. Am facut din nou tratament cu cervucid si am luat nizoral si inca un fel de antibiotice si partenerul meu a luat antib. am facut si spalaturi cu bicarbonat dar nici o sansa nu mi a trecut. si acest tratament mi l a prescris medicul........va rog ajutati ma
0

#2 Utilizator offline   never 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 07 November 2006 - 08:37 PM

Vezi postareaccorleone11, la Nov 3 2006, 03:21 PM, a spus:

buna tuturor sunt noua dar sper sa ma ajutati si pe mine.....va rog, am candidoza de vreo jumatate de an ,la inceput nu era asa de grav am mers la medic si a zis ca am vulvo vaginita am facut tratament dar nu mi a trecut si acum s a cam agravat am mancarimi si uneori usturimi nu stiu ce sa mai fac. Am facut din nou tratament cu cervucid si am luat nizoral si inca un fel de antibiotice si partenerul meu a luat antib. am facut si spalaturi cu bicarbonat dar nici o sansa nu mi a trecut. si acest tratament mi l a prescris medicul........va rog ajutati ma

aia revine :D trebuie sa se trateze si dansul :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi hepatita B costa52  3 16.986
Topic inchis Atasamente Introducere
intrebari, structura pielii