Am instalat windowsul a mers 1 zi in care am jucat...am facut orice se poate face cu un calculator..a mers..Intr-o zi dau sa instalez ceva si imi apare o eroare ca nu poate sa decompreseze nu stiu ce.....am zis ca o fi de la setup...mai stau putin intru in alt setup si imi da o eroare de la windows de data asta ca nu poate decompresa.... ma gandeam ca poate e ceva de la hdd... dau restart....cand... stupoare dupa ce aparea imaginea ca incarca windows-ul se restarta mereu.Incerc sa instalez iar windowsul(cd original).... problema este ca dupa ce formatez partitia C: cand copiaza fisierele pentru instalare... imi apare eroare ca nu poate sa citeasca dupa cd... si ceva cu "file system sau image file" ceva de genu asta... si cica sa dau retry skip sau cancel.... daca dau retry unlele fisiere reuseste sa le copieze iar dar la unele nu vrea deloc.Pe linux Knoppix merge.Am mai incercat si alte cd-uri cu windows si tot la fel..Am bagat hardiskul pe un alt calculator... si l-am formatat dupa acel calculator am incercat sa copiez cate ceva pe el si mergea.... Puteti sa ma ajutati? cum reusesc sa bag iar windows-ul pe el?
Aceasta postare a fost editata de baiatbun77: 03 November 2006 - 02:30 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS