sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Estetica dentara albirea profesionala a dintilor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   vlad672003 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 03 November 2006 - 02:23 PM

Estetica Dentara
Care este procedeul de albire a dintilor?
Primul pas este amprentarea ambelor arcade dentare . Apoi in laboratorul de tehnica dentara se fac 2 gutiere de albire din material special care se muleaza perfect pe dintii pacientului . In cabinet se face periaj dentar profesional si detartraj si pacientul primeste instructiuni de folosire a gutierelor impreuna cu un gel de albire special .
Gutierele se aplica pe dinti timp de 4-5 zile consecutive timp de 2 h sau toata noaptea.
Dupa 4-5 zile pacientul revine in cabinet , dintii deja s-au albit considerabil , in gutiere se aplica alt gel cu continut crescut de floruri .
Toate manoperele sunt complet nedureroase!
Rezultatul este garantat!
NU exista riscul sensibilizarii dintilor sau cresterii riscului de aparitie a cariilor!
Culoarea se mentine cel putin 3 ani !
http://www.anuntmaga...ow_company&id=5

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   _lisa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-October 06

Scris 27 November 2006 - 10:34 PM

si cat face? un pret aproximativ macar
0

#3 Utilizator offline   kattya 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-March 06

Scris 28 November 2006 - 05:37 PM

am incercat si eu un tip de tratament pt albirea dintilor... dar la mine e putin mai complicat...am o coronita dentara in partea de sus (4 dinti)
Am cupmarat din farmacie un tratament IWHITE cu gutier si benzi de albire... Surpriza a fost alta.... dupa cateva zile am facut candidoza orala...poate cazul meu reprezinta o exceptie de la regula... Dar nu reusesc sa gasasc o alta explicatie pt candidoza...doar aparatul ala sau un sistem imunitar mai sensibil.
voi ce credeti?
0

#4 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 28 November 2006 - 05:45 PM

Vezi postareakattya, la Nov 28 2006, 05:37 PM, a spus:

am incercat si eu un tip de tratament pt albirea dintilor... dar la mine e putin mai complicat...am o coronita dentara in partea de sus (4 dinti)
Am cupmarat din farmacie un tratament IWHITE cu gutier si benzi de albire... Surpriza a fost alta.... dupa cateva zile am facut candidoza orala...poate cazul meu reprezinta o exceptie de la regula... Dar nu reusesc sa gasasc o alta explicatie pt candidoza...doar aparatul ala sau un sistem imunitar mai sensibil.
voi ce credeti?

Stomatologul iti poate face albirea cu metode adecvate si aparatura performanta. Nu exista riscuri daca dintii sunt sanatosi, nu e atinsa dentina, iar smaltul protejeaza si acesta e curatat!i Astfel, prin transparenta, se obtine albirea, deoarece e indepartat tartrul sau alte depuneri de pe smaltul dentar. Depinde de dentina, are diverse categorii de culoare: de la foarte alb la galbui!!!
Nu mai incerca singura, mai ales daca ai lucrari dentare. Chiar si apa de gura dauneaza unei danturi cu probleme sau gingiilor!!!
0

#5 Utilizator offline   _lisa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-October 06

Scris 02 December 2006 - 11:42 PM

Si daca ai plombe se mai pot albi la stomatolog?
0

#6 Utilizator offline   Anna Condor 

• Fiica Īmparatului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 18 December 2006 - 11:25 AM

Parerea mea e ca albirea dintilor poate fi un risc,chiar si ptr cei cu dintii sanatosi.
Una dintre reactiile adverse este sensibilitatea dintilor la rece si la cald...si cu cat faci aceasta mai des,cu atat mai repede dintii sunt afectati iremediabil (sensibilitatea dintilor,aparitia cariilor cu mai multa usurinta)
Si in plus,culoarea dintilor,nu este niciodata garantata ! :spiteful:
0

#7 Utilizator offline   Dr Tarlev Sergiu 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-January 07

Scris 20 February 2007 - 07:17 PM

Vezi postareaAnnaCondor, la Dec 18 2006, 11:25 AM, a spus:

Parerea mea e ca albirea dintilor poate fi un risc,chiar si ptr cei cu dintii sanatosi.
Una dintre reactiile adverse este sensibilitatea dintilor la rece si la cald...si cu cat faci aceasta mai des,cu atat mai repede dintii sunt afectati iremediabil (sensibilitatea dintilor,aparitia cariilor cu mai multa usurinta)
Si in plus,culoarea dintilor,nu este niciodata garantata ! :D

Sunt mai multe metode de albire.
Daca te teferi la albira chimica ai dreptate.
Mai exista si albirea mecanica(periaj profesional ) care nu duce la hipersensibilitae nici la aparitia cariilor,dinpotriva e indreptata spre a prevenii acestea(prin continutul de Flor) etc.
0

#8 Utilizator offline   Toothfairy 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-February 07

Scris 23 February 2007 - 10:57 AM

Metodele chimice de albire pot afecta intr-adevar smaltul. Dar, dupa cum spunea tarlev exista si metodele mecanice detartraj, preiaj si, chestie care chiar functioneaza, sablajul cu bicarbonat, asa-numitul sistem Prophy-Jet care nu afecteaza dintele cu absolut nimic. :D
0

#9 Utilizator offline   pissy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-December 05

Scris 25 March 2007 - 10:57 PM

bun ...si pana la urma albirea asta profesionala kt costa ?:tease:
eu am cumparat un set de albire dintr'o farmacie ...am dat 1 mil jumate p el .....are gutiere si un gel ...l'am folosit de cateva ori insa am observat o sensibilizare a dintilor ..... ma dureau si gingiile de la el.mai mult de 5 minute nu puteam sa tin gutiera in gura deoarece simteam cum ma dureau dintii ....
voi ati folosit seturi d'astea de albire din farmacii ???
aaaa ...apropo ...care a folosit pasta de dinti pearl drops ???ce parere are de ea ??
0

#10 Utilizator offline   alinalin0 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 26 March 2007 - 12:14 AM

Am folosit eu Pearl Drops... si nu stiu ce sa zic. Nu are nimic in plus fara de clasicul Colgate. :tease:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Stomatita Razvan S  3 10.234
Replici noi recomadare maseluta  1 2.581