marinaru, la Nov 2 2006, 09:16 AM, a spus:
Cine este Lucifer ? Daca oamenii nu mor atunci nu exista nici iad. Crezi ca nu exista rau ? Da drumu la TV

Eu sustin ca asa zisul Diavol este simbolul raului etern.
Iar existenta raului sub diversele lui forme nu cred ca o contesta nimeni!
Cat despre Iad si Rai ...totul e relativ, recomand cunoscatorilor de germana sa comande la postul TV Bayern Alfa caseta sau DVD-ul cu un film documentar exceptional pe aceasta tema!
Oricum trebuie retinut faptul ca din antichitate in luptele dintre diverse neamuri, cei care erau ai nostrii dar erau ucisi de dusmani, ajungeau automat in rai si mai vedem ca si azi apar tot felul de monumente dedicate "eroilor nostrii" ...iar dusmanii ucisi ajungeau acolo unde este raul cel mai mare posibil adica in Iad!..fara sa se mai tina cont de asa zisele "pacate".
Deci totul e relativ.
Cred ca se poate accepta ca rau, ..adica Iad, faptul ca sufletele celor care au acumulat in viata lor fapte preponderent negative nu vor fi primit in Spiritul Suprem (Dumnezeu) ci vor ramane la nivel teluric unde vor fi coptate in energiile negative numite diavol!
Cum aici pe pamant oadata cu trecerea generatiilor si cu acumularea in timp si aglomerarea energiilor negative, raul va fi tot mai mare si mai mult ...viitorul va fi cel putin sumbru!
Important este ca noi sa traim corcet experienta vietii, acest minunat dar al Creatorului, sa fim pozitivisti, sa actionam pozitiv si sa acumulam numai experiente pozitive in viata, sa ne folosim din plin Mintea Inima si Sufletul, adica sa fim inteligenti, iubitori si puternici caci de restul se ocupa Creatorul!
Lucifer este un personaj de exceptie din lumea mitologica, este asa zisa "tinta falsa" folosita in jocul parsiv denumit religie.
El este vazut de traditionalisti ca fiind insusi satana...idee raspandita de religia cea care il sustine de fapt pe adevaratul satan, desi il denumeste Dumnezeu, dar ce te astepti de la satana ?....isi face lucrarea ...amageste...si era usor sa o faca cu semiprimitivii vremurilor biblice! Mai greu cu noi!
Culmea perfidiei este ca prin aratarea cu degetul catre Lucifer al carui nume inseamna Lucitorul. adica Luceafarul, adica cea mai luminoasa stea pe bolta, (Lumina= Cunoastere,) se incearca prin aceasta o manevra perfida de demonizarea Stiintei si a Cunoasterii) care evident duc la aflarea Adevarului si prin aceasta la Sfarsitul religiilor, si astfel la educatia stiintifica si etica a copiilor in loc de cea religioasa, Educatie corecta care ii va lumina cu adevarat pe oameni, ii va schimba si indruma catre tot ceea ce este pozitiv!
Cine va pierde? si mai ales ce va pierde ? ce prin acest mers al lucrurilor?
Diavolul! ...Ce va pierde? .... sufletele celor care in loc sa ajunga la el vor ajunge la Creator
Avantaj Creatorul a carui putere va creste enorm!
Deci religiosilor .... huo Lucifer caci lumina = stiinta si cunoaster
si sus Biblia si crede si nu cerceta ..sa ramaneti cufundati in bezna mintii caci intradevar voi cei facuti din lut ramaneti cu mintea la fel de inteligenta ca materia diin care ati fost creati.... si voi nu EVOLUATI caci nu credeti in evolutie!