Galagie mare! Nu pot dormi noaptea
Scris 01 November 2006 - 11:45 AM
Scris 01 November 2006 - 01:44 PM
Ce vrei sa spui prin "functioneaza si Nu functioneaza" !? ... vezi si tu poate atunci cand nu functioneaza e vre-u soarec care roade niste fire inauntru ... iar cand functioneaza ... cred ca vrea sa mimeze si soarecu ala niste Hard Rock !!
Io pana acuma n'am auzit ca o "unitate" sa aiba un "zgomot de fond" atunci cand "nu functioneaza" !!!
Scris 01 November 2006 - 01:49 PM
Nu suport nici ceasul sa-l aud ticaind.
Scris 01 November 2006 - 02:15 PM
sheeda, la Nov 1 2006, 01:49 PM, a spus:
Nu suport nici ceasul sa-l aud ticaind.
daca scoate zgomot cat timp e inchis inseamna ca sursa e pe duca si recomand sa fie schimbata inainte sa se duca de tot si sa mai ia cu ea ceva componente din sistem...
pt eliminarea zgomotului sunt multe solutii doar ca toate cer bani... cea mai ieftina solutie sunt coolerele silentioase. Alte solutii mai scumpe sunt sisteme de racire pe apa.
Scris 01 November 2006 - 03:35 PM
Ciudat,totusi,ca calc de la servici nici pis nu scoate.
Scris 01 November 2006 - 08:32 PM
Cat despre sunetele cand computerul e stins, m-ai bagat si pe mine in ceata. Nu de alta, dar fiind stins, nu mai este alimentata nici o componenta care ar putea produce zgomot (ventilator, hdd). Ia deschide carcasa si asculta atent(a); ce componenta produce zgomotul de care te plangi?
Scris 01 November 2006 - 08:36 PM
daemon, la Nov 1 2006, 10:32 PM, a spus:
Cat despre sunetele cand computerul e stins, m-ai bagat si pe mine in ceata. Nu de alta, dar fiind stins, nu mai este alimentata nici o componenta care ar putea produce zgomot (ventilator, hdd). Ia deschide carcasa si asculta atent(a); ce componenta produce zgomotul de care te plangi?
cum linistesc trupa de bebelusi verific.Si mai are si un led aprins non stop,si cind e inchis.
Scris 02 November 2006 - 09:53 AM
EmmaD, la Nov 2 2006, 12:21 AM, a spus:
1.Propun sa duci PC-ul la medic / service daca intr-adevar are o problema o v-a rezolva el.
2.Muta-l in alta camera!
Nu ride,e in interior si din citi mi-au intrat prin casa,nici unul n-a vazut asa ceva!!!!!!!!!!!!
Cred ca o sa-l duc la medic,cum zici tu.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Placa video
Problema |
danutzaharescu | 15 | 9.293 |
|
exista placa video de 32MB | d_a_n | 5 | 2.853 |
|
Problema cu Hard Disk-ul | Dizz | 2 | 834 |