cel mai bun teolog e necuratul
Scris 01 November 2006 - 09:21 AM
cu cat mai multe carti citim cu atat ne inlantuim in ... cunoastere...si uitam sa fim liberi sa credem in Dumnezeul cel bun si indurator...
Scris 01 November 2006 - 11:39 AM
ellla, la Nov 1 2006, 11:21 AM, a spus:
cu cat mai multe carti citim cu atat ne inlantuim in ... cunoastere...si uitam sa fim liberi sa credem in Dumnezeul cel bun si indurator...
Sa ne inlantuim in cunoastere...
Altceva parca stiam de necuratul: sa nu te intreci cu el in logica.
Scris 02 November 2006 - 11:31 AM
aceeasi idee expusa altfel ... cunoasterea trece prin inima nu prin cap
parerea mea desigur
parca to Dumnezeu spune ca a scris in inima tot adevarul ce ne trebuie ... capu' e pentru altceva
parca to Dumnezeu spune ca a scris in inima tot adevarul ce ne trebuie ... capu' e pentru altceva
Scris 02 November 2006 - 12:16 PM
Scris 06 November 2006 - 01:45 PM
Arcadia2006, la Nov 6 2006, 11:24 AM, a spus:
Asta ce presupune?
Ca sa poti combate pe cineva trebuie sa-i cunosti argumentatia si modul de a o combate cu convingerile tale!
Asta spusa in mod didactic! In cazul de fata,este destul de complicat, avand in vedere ca si Isus si Satana au plecat din acelasi loc si initial, cu aceleasi idei, numai ca ultimul a ravnit sa ia locul Tatalui!
Scris 08 November 2006 - 05:12 PM
Normal!
Diavolul stie Biblia cel mai bine dintre toti, pentru ca o foloseste mereu in folosul sau. Doar cu textele, fara credinta, bajbaind, rupt de trunchiul unei biserici apostolice, cum pot oare unele confesiuni sa spere ca detin Adevarul?
Diavolul stie Biblia cel mai bine dintre toti, pentru ca o foloseste mereu in folosul sau. Doar cu textele, fara credinta, bajbaind, rupt de trunchiul unei biserici apostolice, cum pot oare unele confesiuni sa spere ca detin Adevarul?
Aceasta postare a fost editata de Mortus_x: 08 November 2006 - 05:13 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Preoti, profesori si medici... | Pixelut | 6 | 5.231 |
|
sinucidere | Lidiah | 12 | 2.616 |
|
Uitati de ce e capabil OMU'
...daca Dumnezeu nu intervine |