Secretii vaginale
Scris 31 October 2006 - 07:30 PM
Scris 31 October 2006 - 08:31 PM
Meeena, la Oct 31 2006, 10:00 PM, a spus:
am fost impreuna la 2 medici dintre care si dermato-venerolog,plus alt urolog. diagnosticul a fost uretrita. nu are secretii, i s-a facut doar un control al prostatei care era marita , dupa care la radiografie a aparut normala. in caz ca era gonoree nu ar fi aparut la anlizele mele?problema e ca el prin 2003 a avut un contact neprotejat si zicea ca ar fi avut dupa cateva zile o secretie si usturimi dar nu a fost la medic , de jena , si nu a avut probleme pana in 2005.am fost departiti o luna si ceva anul trecut ,timp in care a fost la medic si a luat antibiotice dar fara nici o ameliorare. pt ca nu are secretie medicii nu i-au prelevat nici o lama ,nimic.am ramas sa fac eu analizele pt chlamidia si mycoplasma,din secretie si sange.
Scris 31 October 2006 - 10:58 PM
eu am avut o astfel de secretie dar am fost diagnosticata cu candida(mai ales mancarimile sunt o marca a acestei boli)...si m-am tratat si eu si prietenul meu...
ce sa iti zic....mai apeleaza la o parere avizata(un ginecolog poate)...iti doresc multa sanatate!
Aceasta postare a fost editata de Meeena: 31 October 2006 - 10:58 PM
Scris 31 October 2006 - 11:17 PM
Meeena, la Nov 1 2006, 12:58 AM, a spus:
eu am avut o astfel de secretie dar am fost diagnosticata cu candida(mai ales mancarimile sunt o marca a acestei boli)...si m-am tratat si eu si prietenul meu...
ce sa iti zic....mai apeleaza la o parere avizata(un ginecolog poate)...iti doresc multa sanatate!
candida si eu am avut,m-am luptat mult timp cu ea dar din pacate revenea. am tot fost la medici , dar din pacate nici unul nu mi-a recomandtat testul pt chlamidia,in ciuda simptomelor prezentate. a trebuit sa citesc eu pe net despre chestia asta si sa aflu ca de fapt nu intra in analizele de rutina. si e naspa ca boala duce la sterilitate. oricum maine merg iar la venerolog sa-mi fac o lama si un bilet de trimitere la laborator. cat despre candida ,nu mi-a mai aparut la ultimel analize desi stiu sigur ca nu a fost tratata. asta e iarasi f ciudat...pt ca mai am simptome. mesi de raspuns
Scris 10 April 2007 - 09:59 PM
Scris 12 April 2007 - 10:07 AM
roxxy80, la Oct 31 2006, 08:30 PM, a spus:
E NASPA DU-TE LA 2-3 DOCTORI DIFERITI SAU LA MEDSANA SI FACETI ANALIZELE. AM PATIT SI EU LA FEL SI VEZI CA PE VIITOR O SA ITI DAUNEZE DAKA VREI SA FACI UN BEBE.BAFTA
Scris 12 October 2007 - 09:36 PM
m-am alertat imediat !!! nu am nici u dorere de sani sau greturi. doar ameteli rebele si pofta de mancare mai mult
decat in alte zile si in plus dureri in abdomen specfice menstruatiei? mi-a facut igiena intima si am intridus un deget in vagin si am constat
o umflatura undeva unde se termina vaginul???!!! ce ar putea fi?? daca nu am simptome de sarcina ce s-ar putea intampla??
o intarziere??? sau ce altceva? va rog un mic sfat
Scris 13 October 2007 - 05:47 AM
Scris 17 October 2007 - 04:25 PM
paloma25, la Oct 12 2007, 10:36 PM, a spus:
m-am alertat imediat !!! nu am nici u dorere de sani sau greturi. doar ameteli rebele si pofta de mancare mai mult
decat in alte zile si in plus dureri in abdomen specfice menstruatiei? mi-a facut igiena intima si am intridus un deget in vagin si am constat
o umflatura undeva unde se termina vaginul???!!! ce ar putea fi?? daca nu am simptome de sarcina ce s-ar putea intampla??
o intarziere??? sau ce altceva? va rog un mic sfat
Ne zici si noua ce s-a mai intamplat? Eu cand am ramas insarcinata in ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia, am avut doar niste pete, vreo 3 zile, care pot fi rozalii, maronii, depinde. Daca nu ti-a venit nici acum, mai bine faci un test sau un control la medic.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Noduli la sani
Ce medic? |
fnicolici1 | 7 | 6.006 |
|
Fara analize | tutzulik | 5 | 4.223 |
|
Problema legata de 'calendar' | TheRogueX | 5 | 5.988 |