Sunt crestin ortodox,cred in Dumnezeu,imi spun rugaciunile in fiecare zi.
De cand eram copil, imi apare in vis diavolul in chip de om...visele sunt aproape reale, traiesc fiecare miscare.O data a aparut in chipul unui episcop al Munteniei,care e mort (Dumnezeu sa il ierte).Cand imi apare in vis, daca ma loveste, cand ma trezesc, ma doare unde m-a lovit.De multe ori ii zic in vis:"Lasa-ma,pleaca,eu cred in Iisus Hristos,eu cred in Dumnezeu" sau spun o rugaciune.Cateodata,in vis, nu ma pot misca, nu pot sa vorbesc, ca si cum m-ar tine cineva...atunci fac cruce cu limba.
De multe ori imi apar copii morti in vis,care imi cer ajutorul, dar le spun ca nu ii pot ajuta.
Sunt vise aproape reale...
Cand am avut 20 de ani, am vorbit cu un preot ortodox din orasul meu si a zis ca imi apar copiii morti in vis pentru ca port pacatul mamei care a facut un avort inainte sa ma nasc eu.
A mai zis ca diavolul imi apare in vis pentru ca vrea sa ma ispiteasca...si ca ar fi o a doua realitate pe care o traiesc...
A zis sa citesc "Paraclisul Maicii Domnului" in fiecare zi.
Cum am scris mai sus, imi spun rugaciunile in fiecare zi, citesc Paraclisul Maicii Domnului in fiecare zi,merg la biserica,ma spovedesc,... dar nu am rezolvat problema cu visele.
Nu mai stiu ce sa fac...nu am spus toate astea celor din familie...m-am gandit ca poate nu ma crede nimeni...
Daca aveti solutii, idei,....va rog din suflet sa ma ajutati!!!
Nu mai stiu ce sa fac...
Va multumesc anticipat!!!
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis