ASTEPT OPINIILE VOASTRE !
Pagina 1 din 1
Motociclismul
Scris 17 December 2004 - 10:34 AM
AVENTURA ? inconstienta ? DEPENDENTA ?
Scris 17 December 2004 - 12:31 PM
Discutia a fost mutata la SPORT, acolo unde ii este locul :winca:
Scris 17 December 2004 - 01:35 PM
Citeaza
[b][i] AVENTURA ? inconstienta ? DEPENDENTA ?
toate trei si mai mult decat atat. Poate ar fi bine sa-la citesti pe Jacca caerouac.
Easy Rider. Vorbim dupa aceea.
Scris 18 December 2004 - 08:52 PM
Sunt de acord cu viteze, senzatii, libertate si multe alte "bucurii" pe care le ofera motocicleta. Problema apare cand respectivele agregate, ajung pe mana cui nu trebuie. Atunci, problema devine "dramatica". Am constatat ca adevaratii bicaeri au stofa, educatie si respect pentru ceilalti. N-am vazut bande de easy rider-i comportindu-se idioteste pe sosele sau pe strazi. In schimb, exista prin urbea in care locuiesc, o adunatura de infractori si copii de infractori, care se dau cu trotinetele lor Honda, Ducati, Yamaha sa.a. pe unde vor ei, fara sa aiba anumite dureri de ceilalti. Gascaa asta si-a extras tobele de pe motoare, ca sa castige ceva cai in plus si mai ales ura celorlalti si gonesc ca turbatii pe strada, in zgomote infernale. Inchipuiti-va: asta vara a trebuit sa lipesc banda adeziva pe geamuri, ca in filmele de razboi. Si apoi m-am gandit la o scena din "Marea evadare", cand Steve McQueen a legat o sarma intre doi stilpi... :twisted:
Scris 29 November 2007 - 07:41 PM
mda......vad k ii cam gol topicu asta care ar trebui sa infloreasca......
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS