sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

viata dupa moarte Sufletul Karinei Fischer parasind corpul dupa moarte Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 05 November 2006 - 11:09 PM

Vezi postareascorpionhunter, la Oct 30 2006, 09:25 PM, a spus:

Portretul Karinei Fischer a fost facut cu 6 ani inaintea decesului ei.
Sotie, in varsta de 32 de ani, ea a murit neasteptat in timpul unei operatii de inima si un fotograf al spitalului a surprins o fotografie istorica: " sufletul parasind corpul". El a spus: " Tata din ceruri, acesta este un suflet uman".
La insistenta preotului, fotograful a trimis copii ale fotografiei oamenilor de biserica din toata Europa.
Fotografia a fost in centrul unor studii si dezbateri intense de cateva saptamani, acum existand un consens si al clericilor si al oamenilor de stiinta : fotografia este autentica, a spus doctorul Muller. El a continuat : " Nu exista nici o indoiala asupra acestui lucru. Problema care se ridica referitor la pozitia expertilor este aceea ca nu poate fi data nici o explicatie alternativa pentru a explica imaginea surprinsa in fotografie.De fapt nu exista alta explicatie. Acceptati adevarul ca imaginea este autentica, asa cum accept eu, sau respigeti apriori aceasta, nu exista cale de mijloc"Intr-o situatie asemanatoare, dar nerelatata oficial, cercetatorii au cantarit un pacient chiar inainte si dupa moarte. Ei au afirmat ca diferenta de 1/3000 dintre cele doua greutati, dinainte si dupa moarte, a fost greutatea sufletului pacientului.

E un film foarte frumos: 21 Grams!
In el se spune ca fiecare om...in momentul mortii sale ii scade greutatea cu 21 de grame..asta reprezentand sufletul cu tot ce a trait el...amintiri, imagini, sunete...etc! Cine l-a vazut sa scrie mai multe...eu asa imi aduc aminte! :D
0

#22 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 November 2006 - 09:52 AM

Vezi postareascorpionhunter, la Oct 30 2006, 09:25 PM, a spus:

Portretul Karinei Fischer a fost facut cu 6 ani inaintea decesului ei.
Sotie, in varsta de 32 de ani, ea a murit neasteptat in timpul unei operatii de inima si un fotograf al spitalului a surprins o fotografie istorica: " sufletul parasind corpul". El a spus: " Tata din ceruri, acesta este un suflet uman".
La insistenta preotului, fotograful a trimis copii ale fotografiei oamenilor de biserica din toata Europa.
Fotografia a fost in centrul unor studii si dezbateri intense de cateva saptamani, acum existand un consens si al clericilor si al oamenilor de stiinta : fotografia este autentica, a spus doctorul Muller. El a continuat : " Nu exista nici o indoiala asupra acestui lucru. Problema care se ridica referitor la pozitia expertilor este aceea ca nu poate fi data nici o explicatie alternativa pentru a explica imaginea surprinsa in fotografie.De fapt nu exista alta explicatie. Acceptati adevarul ca imaginea este autentica, asa cum accept eu, sau respigeti apriori aceasta, nu exista cale de mijloc"Intr-o situatie asemanatoare, dar nerelatata oficial, cercetatorii au cantarit un pacient chiar inainte si dupa moarte. Ei au afirmat ca diferenta de 1/3000 dintre cele doua greutati, dinainte si dupa moarte, a fost greutatea sufletului pacientului.

Ce prostii!Sa cantaresti un suflet cu mijloace materiale.E o speculatie si o jignire adusa celor care cred cu adevarat.Spiritul nu isi gaseste locul in materie.Daca ma gandesc ca cel ce a emis imbecilitatea cu cantarirea sufletului e prost cred ca greutatea gandului meu e 1/1.Am citi foarte multe carti printre ele fiind si a lui Moody.Doar povestiri insailate fara alta idee decat inducerea in psihicul colectiv a unei noi sperante desarte.De pe pozitia care era ssunt sigur ca era ateu si incerca sa se incurajeze singur la varsta la care ajunsese si pe langa cati muribunzi trecuse n-a putut vedea nimic incurajator.
0

#23 Utilizator offline   scorpionhunter 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 06

Scris 07 November 2006 - 08:55 PM

Vezi postareaioanide, la Nov 6 2006, 11:52 AM, a spus:

Ce prostii!Sa cantaresti un suflet cu mijloace materiale.E o speculatie si o jignire adusa celor care cred cu adevarat.Spiritul nu isi gaseste locul in materie.Daca ma gandesc ca cel ce a emis imbecilitatea cu cantarirea sufletului e prost cred ca greutatea gandului meu e 1/1.Am citi foarte multe carti printre ele fiind si a lui Moody.Doar povestiri insailate fara alta idee decat inducerea in psihicul colectiv a unei noi sperante desarte.De pe pozitia care era ssunt sigur ca era ateu si incerca sa se incurajeze singur la varsta la care ajunsese si pe langa cati muribunzi trecuse n-a putut vedea nimic incurajator.

In natura, adica in gradina Domnului, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci totul se transforma. Acest lucru este valabil si pentru om. In acest univers totul, dar absolut totul fie ca este o fiinta de pe pamant fie ca este o entitate sa zicem energetica sau gazoasa, au greutati sau mai bine zis mase. Ei bine si aceasta entitate care paraseste trupul dupa moarte are o masa. Fie ca te simti ofensat sau jicnit fie nu acesta este adevarul.
0

#24 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 08 November 2006 - 04:43 AM

Vezi postareascorpionhunter, la Nov 7 2006, 08:55 PM, a spus:

In natura, adica in gradina Domnului, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci totul se transforma. Acest lucru este valabil si pentru om. In acest univers totul, dar absolut totul fie ca este o fiinta de pe pamant fie ca este o entitate sa zicem energetica sau gazoasa, au greutati sau mai bine zis mase. Ei bine si aceasta entitate care paraseste trupul dupa moarte are o masa. Fie ca te simti ofensat sau jicnit fie nu acesta este adevarul.

Simplul fapt ca ai initiat topicul nu te face o somitate in materie.Ceea ce spui seamana cu spusele unui copil rasfatat care nu vrea sa mai retracteze dupa ce a spus o prostie.O idee sau un sentiment sunt produse ale proceselor noastre interne.O constructie psihica.Nu contest ca exista si raman peste timp insa vii sa le cantaresti?Daca ma gandesc la fier sau la pana greutatea gandului este diferita?
0

#25 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 08 November 2006 - 09:50 AM

Vezi postareaioanide, la Nov 6 2006, 11:52 AM, a spus:

Ce prostii!Sa cantaresti un suflet cu mijloace materiale.E o speculatie si o jignire adusa celor care cred cu adevarat.Spiritul nu isi gaseste locul in materie .

Ioanide si televizorul e o realizare imposibila... oamenii nu pot vorbii din cutia aia :jester: sau cel putin asa se credea acum vreo 50-60 de ani :jester:
cand vorbim de materia subtila, este bine sa nu facem anumite afirmatii ce rezida din incapacitatea noastra de a vedea ceva mai departe... si neutrino era o legenda pana anii trecuti :orc:
0

#26 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 08 November 2006 - 10:41 AM

cum explicati ca trupul unui om mort e mult mai greu decat cand a fost viu?
0

#27 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 08 November 2006 - 10:53 AM

Vezi postareaellla, la Nov 8 2006, 10:41 AM, a spus:

cum explicati ca trupul unui om mort e mult mai greu decat cand a fost viu?

???
mult mai greu ??

eu am inteles ca e mai usor cu cateva sute de grame ....
0

#28 Utilizator offline   mayama34 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 08 November 2006 - 10:57 AM

Vezi postareaioanide, la Nov 6 2006, 09:52 AM, a spus:

Cantarirea sufletului nu este de actualitate, ea s-a facut cu mijloace stiintifice si poate fi demonstrata. Nu lezeaza cu nimic pe credinciosi, indiferent de religie faptul ca si sufletul are densitate. Nu vreau sa devin precisa, dar vehementa cu care negam ceva nu trebuie sa induca faptul ca este "corect" ptr. ca, jigneste pe cel care crede in Dumnezeu...nu dam vina pe altii pentru lipsa noastra de informare. Ce scriu eu acum, nu trebuie sa te "lezeze" Tiberiu, pentru ca, poate nu ai stiut. Orice medic, fizician, paranormal, stie ca sufletul are greutate. Este experienta facuta la nivel mondial. Si este de multa vreme vehiculata :jester: ...Pentru mine, este dovada ca in viata asta, sufletul meu a ales acest corp, pentru experienta...ce se intampla cu materia, dupa ce voi expia, este alta problema, dar el pleaca cu densitatea lui masurabila omeneste. Cu ce ma afecteaza pe mine greutatea aceasta a sufletului? Tot credincioasa sunt, exista si fara parerea mea Tatal Ceresc, Sfantul Duh si intreaga Creatie.

Cu respect, Maria

Aceasta postare a fost editata de mayama34: 08 November 2006 - 11:01 AM

0

#29 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 08 November 2006 - 11:08 AM

Vezi postareaFluturel, la Nov 8 2006, 10:53 AM, a spus:

???
mult mai greu ??

eu am inteles ca e mai usor cu cateva sute de grame ....

pai multi au observat asta...bunica mea cat era vie tata o lua usor in brate...cand a murit sa o puna in sicriu era f grea!!!
0

#30 Utilizator offline   mayama34 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 08 November 2006 - 11:12 AM

Vezi postareaellla, la Nov 8 2006, 11:08 AM, a spus:

pai multi au observat asta...bunica mea cat era vie tata o lua usor in brate...cand a murit sa o puna in sicriu era f grea!!!

:jester: problema ridicata mai sus cu greutatea de 21 g a sufletului nu se poate combate prin aceste afirmatii...pentru ca se stie si ca un corp material, neinsufletit, poate suferi diferite modificari...vezi intrarea in putrefactie, care capata greutate.

:jester:

Greutatea suflelului a fost determinata imediat de a avut loc expierea (iesirea sufletului)...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Schimbarea care va avea loc
a doua realitate, esenta ocultismului
Schimbarea  339 32.660
Topic inchis Poveste cam lunga
chiar interesanta dar prea stranie
frog94  4 1.782
Topic inchis ora 3 ora demonica?
ce credeti despre zvonul ca ora 3 dimineata este ora demonica
mo089  128 26.578
Topic inchis Atasamente Zodia pesti 69
cum va intelegeti cu ei la pat ?
sharefree  25 15.296
Topic inchis Atasamente Reptilieni
Ce sunt, ce vor, ce au facut pe aici ...
danutzzz  201 28.919