scorpionhunter, la Oct 30 2006, 09:25 PM, a spus:
Sotie, in varsta de 32 de ani, ea a murit neasteptat in timpul unei operatii de inima si un fotograf al spitalului a surprins o fotografie istorica: " sufletul parasind corpul". El a spus: " Tata din ceruri, acesta este un suflet uman".
La insistenta preotului, fotograful a trimis copii ale fotografiei oamenilor de biserica din toata Europa.
Fotografia a fost in centrul unor studii si dezbateri intense de cateva saptamani, acum existand un consens si al clericilor si al oamenilor de stiinta : fotografia este autentica, a spus doctorul Muller. El a continuat : " Nu exista nici o indoiala asupra acestui lucru. Problema care se ridica referitor la pozitia expertilor este aceea ca nu poate fi data nici o explicatie alternativa pentru a explica imaginea surprinsa in fotografie.De fapt nu exista alta explicatie. Acceptati adevarul ca imaginea este autentica, asa cum accept eu, sau respigeti apriori aceasta, nu exista cale de mijloc"Intr-o situatie asemanatoare, dar nerelatata oficial, cercetatorii au cantarit un pacient chiar inainte si dupa moarte. Ei au afirmat ca diferenta de 1/3000 dintre cele doua greutati, dinainte si dupa moarte, a fost greutatea sufletului pacientului.
E un film foarte frumos: 21 Grams!
In el se spune ca fiecare om...in momentul mortii sale ii scade greutatea cu 21 de grame..asta reprezentand sufletul cu tot ce a trait el...amintiri, imagini, sunete...etc! Cine l-a vazut sa scrie mai multe...eu asa imi aduc aminte!
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis