sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Par gras Evaluare topic: - - - - -

#91 Utilizator offline   Jungle k 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-December 10

Scris 27 January 2012 - 03:27 PM

Dupa cativa ani in care am incercat absolut tot, incepand cu sampoane si masti naturiste sau preparate in farmacie si terminand cu Kerastase, Joico si alte marci scumpe, am ajuns la concluzia ca nu functioneaza nimic(decat eventual pe termen scurt), asa ca m-am resemnat. Eu nici nu-mi doream vreodata sa stau mai multe zile fara sa-mi spal parul, voiam doar ca in seara zilei in care mi l-am spalat, sa nu arate deja murdar, atat doream. :( Dar n-am reusit decat cu sampon uscat. Si m-am gandit ca e normal, pana la urma cauzele sunt interne. Asa ca am fost chiar la dermatolog si el mi-a zis ca intr-adevar cauzele sunt interne, asa ca mi-a dat o lista lunga cu alimente pe care nu am voie sa le consum. In afara de Coca-Cola ocazional, absolut nimic din lista lui nu consumam, deci nu aveam la ce sa renunt. :)) Mai mult de atat, nu stiam ce sa mai fac.
Pana la urma, m-am saturat, acum nu mai alerg dupa sampoane pentru par gras, ci imi cumpar sampoane pentru hidratare, stralucire etc. Tratez parul ca si cum ar fi unul normal. Si culmea, dar acum parul meu se mentine curat pana seara.

Si o farmacista mi-a spus ca sampoanele pentru par gras usuca scalpul si-l agreseaza, facandu-l sa produca si mai mult sebum, deci pentru parul gras e mai bine sa folosesti sampon normal.
Iar spalatul mai rar pe cap in speranta ca o sa "iti dresezi" parul sa nu se mai ingrase asa repede, este pur si simplu un mit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum scap de Dermatita Seboreica ? Tratament !
Matreata cum se trateaza ?
Stefann09  35 32.562
Replici noi Par in sus Gregory1992  0 1.028
Replici noi Par aspru darkfear  2 3.331
Hot Topic (New) Indepartarea matretii
cum scapam de matreata
amoramo44  52 37.333
Poll (No New) Chestionar:    Par lung sau par scurt
un chestionar atat pentru fete cat si pentru baieti
Kristisha`  30 5.285