sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

hepatita b Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   roly 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-August 06

Scris 30 October 2006 - 03:09 PM

sky si juliana,va multumesc pt raspunsuri,dar cred ca nu m-am facut bine inteles.nici eu nu prea cred ca liv 52 te scapa de un asemenea virus,pe mine ma ingrijoreaza posibilele efecte secundare negative.Juliana,daca liv 52 este atat de periculos de ce nu este scos si la noi si poate si in alte tari?
eul-am folosit doar pt ca este un hepatoprotector NATURAL si atat fara sa-mi fac vise ca ma vindec.Oricum,iti multumesc ca m-ai prevenit.Deocamdata am renuntat complet la el,desi ma simt perfect si am oenergie si o pofta de viata cum nu am avut demult .Imi voi face din nou analizele si sper ca acest liv 52 sa nu fi facut niciun rau.Am observat ca voi cunoasteti bine boala asta.Multa lume se plange de tot felul de simptome legate dehepatita b cum ar fi durerile musculare,stari de oboseala,ameteli,balonari,etcSunt reale aceste simptome?Va intreb pt ca pt ca nu am avut asemenea stari niciodata si am sigur acest virus perfid.Va rog f mult sa-mi raspundeti ,sunt multi in tara asta ca noi care vor sa afle cat mai multe.Eu am luat boala asta probabil la stomatologie , nu am cum sa stiu sigur,inorice caz nu am gresit cu nimic ca saprimesc asemenea pedeapsa si in situatia mea probabil sunt f multi.Totusi am facut o greseala,ne-am nascut in tara asta.Va salut si astept raspunsul vostru
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Crize de isterie sau ceva de genul
ce sa fac?
Sabrinna  33 8.448
Replici noi monocite
monocite marite
simo-grig  0 7.716
Replici noi Cornete nazale
Operatie cornete nazale
Eliza78  0 6.996
Hot Topic (New) Am nevoie de un raspuns!
TGP si TGO in timpul tratamentului cu PEGASYS+COPEGUS
@LeX  57 23.710
Topic inchis Orgasmul
probleme...
Ivanna  12 8.584