Dez-spovedanie Sa spunem cu ce "nu" gresim
Scris 28 October 2006 - 11:28 PM
Scris 29 October 2006 - 10:20 PM
BigDefender, la Oct 29 2006, 08:08 PM, a spus:
interesant....poate esti undeva la mijloc....
Ok, NU ma gandeam la ceva anume, cum ar fi de exemplu sa ne laudam cu ce sau la ce suntem noi buni, insa ma gandeam ca fiecare are un punct bun ce-l defineste si poate toti ar trebui sa-l cunoastem....
Eu nu cred ca am ceva la care tin atat de mult incat sa cred ca Dumnezeu m-ar primi in rai cu bratele deschise, cred ca sunt primul dintre pacatosi, insa daca eu sunt primul as vrea sa aud (ma rog, citesc) ce parere are despre el cel de-al doilea, al treilea, etc.....
Poate doar mie mi se pare interesanta aceasta chestie...sau poate e doar o tampenie, insa daca ar scrie doar o persoana ceva la subiect ma voi considera norocos...
Scris 30 October 2006 - 10:58 AM
ocean, la Oct 29 2006, 01:28 AM, a spus:
pai... ocean, in primul rand bine ai revenit
cat despre mine... ce-as putea spune ?
daca pun pe hartie tot ceea ce am rau si ceea ce am bun in mine, s-ar putea sa nu pot egala situatia, asa ca... voi lasa lauda de-o parte, asta la modul serios.
daca vrei sa glumim, iti voi spune cata sfintenie zace intr-un pacatos ca mine !
Scris 30 October 2006 - 01:18 PM
Ravl, la Oct 30 2006, 10:58 AM, a spus:
cat despre mine... ce-as putea spune ?
daca pun pe hartie tot ceea ce am rau si ceea ce am bun in mine, s-ar putea sa nu pot egala situatia, asa ca... voi lasa lauda de-o parte, asta la modul serios.
daca vrei sa glumim, iti voi spune cata sfintenie zace intr-un pacatos ca mine !
Hai spovedeste-te ... sau dezspovedeste-te ...nu ne fa curiosi !
Scris 30 October 2006 - 01:27 PM
ocean, la Oct 29 2006, 10:20 PM, a spus:
Ok, NU ma gandeam la ceva anume, cum ar fi de exemplu sa ne laudam cu ce sau la ce suntem noi buni, insa ma gandeam ca fiecare are un punct bun ce-l defineste si poate toti ar trebui sa-l cunoastem....
Eu nu cred ca am ceva la care tin atat de mult incat sa cred ca Dumnezeu m-ar primi in rai cu bratele deschise, cred ca sunt primul dintre pacatosi, insa daca eu sunt primul as vrea sa aud (ma rog, citesc) ce parere are despre el cel de-al doilea, al treilea, etc.....
Poate doar mie mi se pare interesanta aceasta chestie...sau poate e doar o tampenie, insa daca ar scrie doar o persoana ceva la subiect ma voi considera norocos...
M-am straduit intotdeauna in viata sa echilibrez lucrurile si, acum, pe panta descendenta a trairii mele pe acest pamant, ma lupt(facand-mi socoteala)ca suma lucrurilor bune savarsite in viata sa o intreaca pe cea a lucrurilor rele!
Ceea ce m-a caracterizat mereu, a fost toleranta(celalalt obraz) si optimismul!(in fond si maine este o zi)
Pana sa ajungem in Rai insa, trebuie obligatoriu sa trecem prin Purgatoriu!(Dante a scris 3 carti minunate)
Scris 30 October 2006 - 02:16 PM
BigDefender, la Oct 30 2006, 01:27 PM, a spus:
Ceea ce m-a caracterizat mereu, a fost toleranta(celalalt obraz) si optimismul!(in fond si maine este o zi)
Pana sa ajungem in Rai insa, trebuie obligatoriu sa trecem prin Purgatoriu!(Dante a scris 3 carti minunate)
Da dar alea sunt comedii ...
Dar dupa cate stiu ortodocsii nu au purgatoriu!
... asa ca mai degraba cred, ca vrei sa te purgezi acum pe lumea asta, pe ultima suta de metri ...
... tot e bine ! Mai bine mai tarziu ...cum zice proverbul ....
Ravl, la Oct 30 2006, 02:13 PM, a spus:
Nu dar poate iti mai luam din greutatile pe care le ai pe suflet... si ne incarcam pe noi cu ele ...e crestineste nu?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: KARMA | ISIS76 | 54 | 14.199 |
|
|
sharky | 69 | 19.324 |
|
Universul Ortodox Romanesc
Un portal extrem de util romanilor |